Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Sziasztok!
Bocsi hogy tegnap nem válaszoltam a kérdésekre, de siettem. :S Most gyorsan átfutom őket. :))
Sziasztok!
Anita mi is voltunk vérvételen, amikor Ricsi 6 hónapos volt, mert a doki sápadtnak találta:) szerencsére semmi gond nem volt. Itt a jó idő, elmúlik a sápadtság. Ricsinek is már olyan szépen lebarnult az arca, úgy látszik szerencsére nem az én fehér bőröm örökölte.
Moknika ti kaptatok meghívót újszülöttek köszöntésére szombatra a műv házba? Ha meggyógyultok jöttök?
Baloghany, nekünk is megvolt tegnap a hajvágásunk, de én csak a frufrujából vágtam! Olyan jól tűrte, tök ügyi volt! :D Utána meg egyfolytában vigyorgott! :D Tettem fel a naplómba 2 képet róla.
Máshonnan nem vágtam, mert most kezd kunkorodni az alja! :)) Petinek is 3 éves korába vágtuk le először mielőtt ment oviba. Olyan szép aranyszőke haja volt, akkora loknikkal! :D
Gabucinak meg már ez volt a 3. frufruvágása a 7 hónap alatt! :))
Guccsy nagyon nehéz így, hogy mindkét gyerkőc ilyen pici? Hány hónapos volt Ákos, amikor teherbe estél? Szeretnék én is még egy babát, de nem is tudom mikor lenne jó...
Tényleg ti így is terveztétek?
Szia!
Petőfitelepen laktok?
Na én lépek, mert a kis Drágám felébredt. :)
Kriszta, ha vagy, írj ám! :D
Később még felnézek. Puszi mindenkinek!
Sziasztok Csajok :-)!
Guccsy, jóóó volt ám :-DDDDDDDD. Párom is röhögött rajtam a végére :-DDD.
Anitah mostmár biztosra tudom mondani, hogy vasárnap este érkezünk valamikor.
Képzeljétek csajok, ma voltunk az anyakönyvi hivatalban, és sikerült időpontot foglalni az esküvőre :-)) végre nem kötöttek bele semmibe. Olyan boldog vagyok :-DD. Augusztus 7 lesz a nagy nap :-)))
Köszi! Már hamarabb is sikerült neki, de ilyen sűrűn még soha nem csinálta :) Most meg amint az ágyra v a földre rakom már rakosgatja is a popóját! :D
Hú, az is finom! :))
Háát nehéz megállni, pláne ha tudom hogy valami finomság van itthon, vagy ha valami finomat főzök akkor ne egyek belőle, mert hát miattam nem koplaltathatom a családom! :S
Sziasztok!
Igen már sokkal jobban vagyunk.Nagyon örülök neki.
Én a terhességem alatt 12kg híztam.Amit megkívántam azt megettem.
De még ez ma is így van,nem tudom megállni az édességeket!:-)
Mivel szoptatok még sokat eszek,van úgy hogy még este 11-kor nyitogatom a hűtőt!:-)
A kisfiam és a férjem alszanak,én meg eszek...:-D
Tegnap krumpli pürét csináltam fasírttal,hát el is fogyott estére!
Igen most már itt a jó idő,előkerülnek a miniszoknyák!:-D
Tornázni tornázok már van eredménye is.Csak idő lenne rá még többet mozogni!
Majd ha elkezd mászni a kisfiam akkor mozgok majd eleget.
Láttam milyen ügyes Gabuci,már négykézláb állásból ül!:-)Tünemény!:-)
Pedig nem is szedtem fel sokat a terhességem alatt, össz-vissz 11 kg-ot. De Gabucival már eleve többről indultam mint anno Petivel. Akkoriban peregtek le rólam a kilók! De míg fiatalabb az ember sokkal gyorsabban le tud fogyni!
De nem baj, megy az majd most is, csak akarni kell! :))
Bíborka, látom Ti már alakultok! :) Pár nap és már kutya baja sem lesz a kis legénynek! :D
Rita, én a seduxenen ledöbbentem akkor is amikor sógornőimnek írta fel az orvos pocakos korukban. Én soha nem szedtem, mondjuk nekem az orvos soha nem is említette. Sztem erős az a babának.
Vigyázzatok magatokra, bizony az utakon sok őrült száguldozik! :S
Mikor jöttök vissza?
Hú fogynom nekem is kéne, de nagyon! :S Olyan szépen haladtam idáig, mentek le a kilók, most egy ideje meg már semmi, sőt ment fel valamennyi! Hát igen, ez az átka annak hogy este eszik nyugodtan az ember amikor a gyerek már alszik. :(
tegnap még jól laktam, sült cs.combot csináltam krumpli pürével. Bekajáltam rendesen, de mától keveset eszem, ezt most nagyon eldöntöttem!
Egyre melegebb van, egyre kevesebb holmit kell felvenni, ami nem is volna gond ha kevesebb lennék 10 kilóval, de így...:S