Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
schüssler só!
Nem hallottam még róla.
Kimondottan vízhajtó hatású?
Dani mélységes megértéssel viseli Peti babakocsi-utálatát, ő is hasonlóképpen volt ezzel.
:-)))
Akkor én mit mondjak, lányok, hiszen nálunk nemhogy klíma nincsen, de Danira való tekintettel ventillátor sincs. :-)
A konyhában a főzés miatt 35 fok van, a szobákban pedig 30 és 31 fok.
:-)))
Hááááátttt.
A Párizsi krt-on nagy rózsaszín épületben :)
a munkám miatt vagyok veszélyeztetett csak, nem azért mert bármi baj is volna...
Egyébként nem jártam tornára, mert mikor el akartam volna kezdeni, a 20. hét környékén , akkor lett magas a vérnyomásom és nem engedték a dokik.
Vizesedni nagyon kicsit vizesedem, szedem a schüssler sót és ez segít...
Egyébként ha lehetett volna dolgoztam volna a végéig...
SZIA!
Dr Márton Virág.
Szia! üdv köztünk :)
Hát én sem irígylem a kismamikat :( Én nagyon szenvedek a melegtől.
Mi is a környékeden lakuk. A vértónál az otp-s ház melletti ötemeletesekbe :)
Ki a dokid ?
Szia!
Aug 10 körül.Elvileg.
Én mióta itthon vagyok 1 hónapja , már kicsit eluntam magam.Az elejétől otthon vagy?Ugye nem voltál veszélyeztetett terhes?!
Mi esténként szoktunk bemenni a városba sétálni fagyizni, vagy ismerősökhöz látogatóba, mert ugy e az egész napost lakásban való ücsörgés után nagyon rám fér egy kis környezetváltozás,és persze mozgás.
Te jársz kismama tornára?Én nem ezt megint csak a meleg rovására írom.Illetve vizesedsz-e?
Ő volt páromnak és a húgának is az orvosa. Telefonon beszéltünk vele még szülés előtt, akkor azt mondta, hogy szóljunk, ha megszületett a baba és majd eljön és mindent megbeszélünk. Szerintem egyszerűbb először felhívni, esetleg megbeszéltek egy időpontot, amikor találkoztok személyesen.
Aranyos, szimpatikus nő. Sok gyerek tartozik hozzá, de mindig időpontot kell megbeszélni vele, vagyis célszerű. Házhoz is kimegy, ha igény van rá, igaz akkor fizetős, de több időt tud a picivel foglalkozni és akkor csak rátok koncentrál.
Ebben igazad van, majd néha arra sétálok :)
Aug. 26-ra vagyok kiírva, de nagyon reménykedem hogy nem marad bent addig...
Nekem is kisfiam van :) Elég sok fiús anyuka van ezen a fórumon.
Nálunk nincs klíma, ezért írtam hogy jobb idő van kint :D Aránylag jól bírom, megszoktam, ventilátor jön rám egész nap.
Tarjánban lakunk, a csillag tér mellett, de többen laknak a tesco felé.
mikorra vagy kiírva? igen összepakoltam már...bár még át kell néznem 5*, mit hayok majd itthon.
mivel telnek? főleg mosás, főzés, takarítás, hoxa...
meg rengeteg ügyintézés van, mert lakást vettünk, hitel is van , amit intézni kell.
szóval elvagyok, de én már a legelejétől itthon vagyok... unalmas volt...
kisbögre.
Én azt mondom jöv hét végétől bármikor jöhet a babym!Akkor te már összepakoltad a kis bőröndöd ugye?
Mivel telnek a napjaid otthon?
Én már nem tologatok babakocsit, és üdv neked! :-)
Én is a 38. héten szültem, és nem volt gond.
Sétálhatsz arra babával is, ő ott is tud alukálni. :-))
Mikor szülsz?
Sziasztok!
Igen...
Ma délután tudtok-e jönni? Holnap elutazunk anyuékhoz, nem leszünk egy hétig, így ma elköszönünk a játszótértől egy időre. :-)
Jó lenne, ha el tudnátok jönni, mi kb. 5 órakor megyünk oda, 7 körülig szoktunk lent lenni.
:_))
Mi is a Blozsovszky Matildot szeretnénk választani, de mivel nem ő a körzethez tartozó orvos ezért csak reménykedem abban hogy a praxisa nincs teli,és tudja még a kisfiamat vállalni.
A héten akartam beszélni vele de pont szabadságon van.Te is személyesen kerested fel mikor felkérted?Illetve mi a véleményed róla, ti meg vagytok -e elégedve a munkájával?Mit tudsz sok kis páciense van?Arra gondolok ,hogy mekkora a várakozási idő egy -egy rendelésen.
Mi petőfitelepen lakunk, de tesómék a teszi mögött, sokat szoktunk náluk lenni.
Ki a választott orvos?
A miniklinikbe hordjuk Botit, Blazsovszki Matildhoz.
Üdv Mindenkinek.
sajnos a frontokat mindig megérzem.De én nem hallottam még ezt az óriási front átvonulást amit mondasz a hétvégére.És a jövőhétre nekem még dolgom van:_))))))))
Fel kell vegyem a kapcsolatot a gyermekorvossal akit választottunk.ÉN még 2 hetet ki szeretnék húzni valahogy.
Valaki összegezné nekem hogy ki mikorra várja a babucit, és kisfiút vagy kislányt.
Van e köztetek rókusi,mert én itt lakom.
Csak majd a babatologatós barátnőkre gondolva kérdezem.