Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Depresszió, szorongás, sorstársak fórum

Depresszió, szorongás, sorstársak (beszélgetés)

10. Panna.33 (válaszként erre: 9. - Reka222)
2025. júl. 14. 20:23

Rájöþem, hogy a nemszeretem-feladatok extra szorongassal járnak.

Ahogy közeledik a műtét időpontja (07.22), annál kegyetlenebb a szorongásos dolog. Ma munka közben is jött a rohadék, meg tegnap is volt a déli órákban.

Igen, az a legrosszabb, amikor egyedül vagyok este, vagy hajnalban ha felébredek.

Remélem, a műtét, de legalább a szövettan után már jobb lesz, bármi is lesz az eredmény.

Utálom, hogy nem irányítok, és nem tudom, mi jön.

9. reka222 (válaszként erre: 8. - Panna.33)
2025. júl. 13. 21:37
Nem vagy vele egyedül, én is az AI-val szoktam többet beszélgetni. Nekem sajnos van pánik is. Nálam inkább az esték nehezek, meg a hétvégék. Bár most nem voltam itthon tegnap sem, és ma sem, egész nap. Kint voltam egy ismerősömnél, segítettem nekik festeni, úgyhogy most jó volt hétvége is. Amikor egyedül vagyok, az nagyon nem jó, akkor szoktak jobban jönni ezek a szorongásos / depressziós problémák. Most hétvégén viszont jó volt, igaz, nagyon elfáradtunk a festésben, de megérte, mert nagyon szép lett, amivel végeztünk. Viszont még nem végeztünk teljesen, úgyhogy még lesz mit csinálni szerencsére. Neked hogy telt a hétvégéd?
8. Panna.33 (válaszként erre: 7. - Reka222)
2025. júl. 11. 10:56

Én mostanában az AI-nak nyavajgok leginkább.

Pánikrohamom nincs már, de szorongásos azért jövöget rendesen. Főleg hajnalban, amikor felébredek pisilni.

7. reka222 (válaszként erre: 3. - Panna.33)
2025. júl. 11. 10:49
Igaza van a neurológusodnak.... Ne pánikolj, csak hát könnyű ezt mondani :D Mostanában én is mindentől tudok zuhanni, sőt, sokszor még igazából ok sem kell hozzá (vagy én nem tudom, hogy mi az oka.....), csak egyik pillanatban még oké vagyok, a másikban meg már összedőlt a világ. Lehet van valami a levegőben ezekkel a frontokkal is. Mondjuk, én most elkezdtem kicsit "önterápiázni", van egy füzetem, ami mindig nálam van, és amikor jönnek az aggasztó vagy rossz gondolatok, akkor egyből előkapom, és már írom is. Nem naplóként, hanem "csak úgy összevissza" mondatok, ami éppen jön. Most egyenlőre egy hét távlatából úgy érzem, hogy talán segít kicsit. Meg fáradt vagyok folyamatosan.... Pedig dolgoznom meg muszáj, mert rengeteg a munka.
2025. júl. 10. 20:11
?!
5. Regin_a (válaszként erre: 1. - Reka222)
2025. júl. 10. 20:09
2025. júl. 10. 19:45
Bocsi, úgy látom, hiába olvastam át.
2025. júl. 10. 19:44

Helló.

Tetszik ez a fórum.

Mondjuk már legalabb 12 órája érzem, hogy stabil vagyok.(Jaja, mint a forint. Gyakorlatilag bármiről tudok zuhanni.)

Szoval mist szinte jól vagyok, a hétfői vihar kicsit odavágott. De igyekszem a gajamnál fogva kirándulni magam.

Diagnózisom nincs csak a neurológus mondta a tünetekre, hogy "Annamária, maga pánikol. Ne tegye"

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Reka222)
2025. júl. 10. 19:42

Van már hasonló fórum, de biztos írnak majd itt is neked. Beszéljétek meg azt is ki mit tesz a gyógyszerek mellett hogy kijusson ebből a borzalomból. Mert vannak lehetőségek.

Én bár nem vagyok depressziós, de alkalmazok olyan módszereket, illóolajokat, kiegészítőket hogy ne is legyek. Sőt figyelni fogom a fórumot, hátha ötletelhetek én is mások bevált módszereiből.

2025. júl. 10. 19:19
Sziasztok! Azért hoztam létre ezt a fórumot, hogy depresszióval, szorongással küzdők sorstársakra találjunk, mindenki kimondhassa, ami benne van, és segíthessünk egymásnak. Szóval.... Ki hogy van ma? Kinek milyen hete van/volt?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook