Depresszió, szorongás, sorstársak (beszélgetés)
Rájöþem, hogy a nemszeretem-feladatok extra szorongassal járnak.
Ahogy közeledik a műtét időpontja (07.22), annál kegyetlenebb a szorongásos dolog. Ma munka közben is jött a rohadék, meg tegnap is volt a déli órákban.
Igen, az a legrosszabb, amikor egyedül vagyok este, vagy hajnalban ha felébredek.
Remélem, a műtét, de legalább a szövettan után már jobb lesz, bármi is lesz az eredmény.
Utálom, hogy nem irányítok, és nem tudom, mi jön.
Én mostanában az AI-nak nyavajgok leginkább.
Pánikrohamom nincs már, de szorongásos azért jövöget rendesen. Főleg hajnalban, amikor felébredek pisilni.
Helló.
Tetszik ez a fórum.
Mondjuk már legalabb 12 órája érzem, hogy stabil vagyok.(Jaja, mint a forint. Gyakorlatilag bármiről tudok zuhanni.)
Szoval mist szinte jól vagyok, a hétfői vihar kicsit odavágott. De igyekszem a gajamnál fogva kirándulni magam.
Diagnózisom nincs csak a neurológus mondta a tünetekre, hogy "Annamária, maga pánikol. Ne tegye"
Van már hasonló fórum, de biztos írnak majd itt is neked. Beszéljétek meg azt is ki mit tesz a gyógyszerek mellett hogy kijusson ebből a borzalomból. Mert vannak lehetőségek.
Én bár nem vagyok depressziós, de alkalmazok olyan módszereket, illóolajokat, kiegészítőket hogy ne is legyek. Sőt figyelni fogom a fórumot, hátha ötletelhetek én is mások bevált módszereiből.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Terhesség alatti depresszióra, szorongásra szabad szedni a Sedatif PC-t?
- Olyan sorstársakat keresek, akinek kisgyereke van és szorongásos betegségben szenved.
- Te együtt tudnál élni egy kevert szorongásos depressziós zavarban szenvedő személlyel?