Sós stangli recept

Elkészítési idő 40 perc

A Sós stangli hozzávalói:
30dkg liszt
12dkg margarin
3-4 ek. tejföl
só, sütőpor,
tojás a kenéshez,
köménymag
szezám vagy mák


A Sós stangli elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk,kinyújtjuk,aztán összehajtjuk,megint kinyújtjuk félujjnyi vastagságúra,és csíkokra vágjuk.Tojással megkenjük a tetejüket,a magokkal megszórjuk,és előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sós stangli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook