Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Jól megjártam!
Regisztráltam egy helyre és véletlenül kétszer ment el az üzenet,jóváírni nem tudják viszont a regisztrációmat meghosszabbították 25 nappal.Most azt hiszem bele fogok fulladni a filmekbe!:DDDD
Sziasztok!
Én meg kipróbáltam a pakolás közbeni film hallgatást/nézést!Hát bejött, újra néztem a Dr Szöszit, a Hogyan veszítsünk ele egy pasit 10 nap alatt és a Szex és New York első részét!Ja és csodálkozok, hogy sok a villany számla???
Sziasztok!
Tegnap este McLeod lányai voltak soron (kb. 4 részt daráltam le)
Mai termés:
Megnéztem a Férj kerestetik c. filmet:( Kár volt.
Viszont kiolvastam a True Blood 2. könyvet:))
Szép estét:)
Most kicsit besokalltam a net-től:(
Csak filmet nézek (McLeod lányai, Spartacus, Fallen) és könyvet olvasok.
Sziasztooooook!
Most, hogy kicsit pihenek sajna nem függök annyit mint szeretnék, de most a netfüggőségemet élem ki!:)
Én sem vagyok ám itt új... csak kicsit elmaradtam...
CSIIIII függő is vagyok! Csak már azt sem tudom, hogy melyik fajtában hol tartunk. De ott vár a polcokon. :D
Ja és napló-olvasási függőségben is senyvedek. :D:D
Halihó!
Mi a párommal a MÉdium első évadát zsinórban pár nap alatt néztük meg. Nagyon kemény volt, napi 4-5 rész. :D Mi is eleinte csak pár részt láttunk belőle, szóval muszáj volt megszerezni az egész évadot.
Azóta már lazábbra vettük. Az utolsó évadot most tették fel a Hallmarkról. Szerintem egész jó minőség.
Az Agymenők, angolul The Big Bang. Nagyon szuper!!
Az OMen az elég kemény. :D
Legalább is gyermekként az volt. :P
sziasztok!
De jó, hogy ennyien lettünk:))
Nálunk vége a kánikulának már két egész napja:DD
Hideg azért nincs, de ma munka után nem sokat medencéztem, ugyanis elment a nap és majdnem fáztunk a vízben:D
Sorozatokhoz, amiket írtatok egyikhez sem tudok szólni, másféléket nézek. Mióta bejöttek az új rezidensek a Grace klinikába, azóta nem követem.
manul: Amennyire vártam a Fallen-t annyira nekem sem tetszik, eddig 2 részt néztem meg belőle. Mostmár csak "tisztességből" nézem majd meg a harmadikat:))
Én is Spartacusra és a Kings-re gyúrok. Meg hát mennek a szokásos:
Bostoni halottkémek, Nyomtalanul, Internátus, McLeod lányai, Royal Pains, A főnök:D
Mondom, meg fogom nézni. :D
Csak nem most... ;)
Nem láttam. Majd megkukkolom, hogy a most-on fent van-e?
Merugye ittennék nem lenni retekklub... :D
Azaz van, RTL meg SuperRTL, de kevésbé beszélnek ungarisul, mégkevésbé adnak BKt. ;)
Syl: láttad már, hogy milyen alternatívákat forgattak a BK-ra???Nagyon tutik!
Kata:ma csak egy kis házimeló, holnap meg egésznap úton leszek, végül is ezért kellett a szabi leginkább!
Mikor is várható húgod babácskája?
AZ esküvőre gondolsz? Burke tulajdonképpen elengedte Kristinat. Várta az oltárnál sokáig aztán hallotta Kristina sirámait amikor elment, hogy megnézze mit csinál, és lelépett.
Izinek, melanomája lett, de én sem tudom pontosan hol alakult ki, de ettől alakultak ki az áttétek.
Láttad az évedzáró részt?
Meghalnak tényleg? Na most én is letölteném szívesen az újabb részeket, hogy tudjam....
Sziasztok!
Azért néha benézek:)
A Grace klinikának nagyon dúrva lett vége... Mikor folytatják?
Szellemekkel suttogót én is nézem mostanság ismét.
A médium nagy kedvencem, akárhányszor megnézem, épp úgy mint a Dr. Csontot:)
És Monk a flúgos nyomozó:)))Mostanában ezen szórakozok legjobban:)
És újra nézem az Ügyvédeket is:)
Nekem a Fallen nem jött be iagzán. A történet nem rossz, de a hangulata nagyon nyomasztó.
És a jövő emlékei-FlashForward? Nagyon tetszik ez a sorozat is.
Sziasztok!
Húúú de sokat írtatok!
A Médiumot én is szeretem.
Letöltöttem a Fallent és a Dollhouse-t meg még vagy 20 filmet.
Tegnap az Omen I-IV néztük végig,régi film de nekem nagyon tetszik.
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje,és egy kicsit fel is frissült vasárnap.
Én nagyon jót aludtam éjszaka,rám is fért mert az utóbbi napokban nem nagyon tudtam a melegtől.
További szép napot mindenkinek!:DDDD
Úgy bizony, családtag:)
A légkör pedig tényleg ritkaságszámba megy, hogy ilyen nyugodt és veszekedésektől mentes!:) Mondom én hogy jó kiscsapat vagyunk, és minden kedves film/sorozatfüggőt szívesen látunk:)
Sziasztok!
De jó, hogy így "megszaporodtunk":)) Minden kedves régi/új függőnek üdv!:)
Időjárás: nálunk tegnap este volt egy kisebb eső, azóta semmi.....bár fúj némi szellőcske, de én többet vártam ettől a lehűléstől. Állítólag hét közepétől megint kánikula, majd ismét egy kicsit hidegebb idő lesz a jellemző. Utóbbit várom már, de úgy igazán.......
Született feleségeket anno nem igazán néztem, max. 1-2 részt mikor pont elcsíptem a tv-ban, de aztán valamiért elkezdtem az elejétől, és meg sem álltam míg tartott:) Most pedig várom a folytatást, épp úgy mint a Dexter 5.évadát!!!:)
Szellemekkel suttogó: egyértelműen az első évad tetszett a legjobban, bár a 2. sem volt rossz. A többi már nagyon elrugaszkodott, de nem bírom abbahagyni:)
Most jó pár sorozatot írtatok amit nem ismerek, lehet ma rosszalkodok egyet:DDD Bááár elég sok maradt még a múltkoriból is, de legalább szeptemberre is tartalékolok:)
Este Holtodiglan volt a menü: elég laposka, de egynek elment. Közben a férjem a tv-ben Spartacust nézett:) Egész jónak tűnik, és rögtön kiszúrtam benne egy oltári jó pacákot:D
Erről jut eszembe! A grace klinikából a 2 legjobb játszott a Valentin napban is, bár a szívem csücske ott egy meleg sportolót alakított:)
Sziasztok lányok!
Nagyon durva 2 napom volt, el se hiszem, hogy 4 napig nem megyek!!!!
Üdv az újaknak!
Szellemekkel suttogót néztem anno. Az első évadot végig, aztán a másodikba is belekezdtem, de nem megszereztem, hanem AXNen néztem. Csak egy idő után Kiara elkezdett félni a zenéjétől, meg abban az időpontban volt a Thomas a Minimaxon, úgyhogy átfüggtünk arra. :DDD
Médiumot is néztem TVben, de csak ideiglenesen, és nem is az elejétől, így nem igazán értettem, ki kivel van. Valahonnan onnan láttam, mikor a Médiumot az új főnök kirakja, a pasit meg lefokozza. Ez talán a második évad lehet... És csak olyan 5-6 rész lehetett. Jónak tűnt, bár ugye a fő fonal ismerete nélkül elég furcsa nézni.
Agymenőkről nem hallottam...
Igen, itt is családtag vagyok. :D
Bár már csak a légkör tart itt, függeni nem igazán szoktam mostanság.
Bááár, valamelyik este néztem CSI NY-t dojcsul, meg Low&Ordner-t, meg még valami volt a tévében. Na jó, azért az nagy túlzás, hogy néztem, mert közben itt olvasgattam a naplókat...
Tényleg, a naplóolvasás is sorozatfüggőség, ha tágan értelmezzük. Vagy nem??? :D
Végülis sorozatos, és minden nap leülök elé... :DDD
Szia!
A szellemekkel suttogót néztem a második évad feléig, aztán valamiért abbamaradt.
Agymenőket nem ismerem. Így nem is nyilatkozom. Bár a vígjátékokat nem igazán kedvelem (bár a kivétel mindig erősíti a szabályt:)
Médiumot sem nézem, talán 1-2 részt csíptem el belőle a tv-ben.
Láttátok a Kings c. sorozatot? És a Spartacus? Ezekre most találtam rá. Vélemény?
Jó éjt!
Sziasztok!
Ide mindig érdemes betérni, mert mindig ilyen kedvesen üdvözlitek az embert. :D
A Holdfény annyira jó volt... úgy sajnálom, hogy vége. :(
Szellemekkel suttogót nézett valaki?
A párommal most nagy favorit az Agymenők. Az intelligens és debil humor keveredése. Nagyon szuper.
Szia Sylvia81! De jó, hogy itt is találkozunk! :D
Médiumot csak én nézek?
Jó éjt!