Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Kár, de nézzük a jó oldalát:) Az ember elfogadja ami neki jutott és éli az életét...így működik szerinted?
Állatbarátok vagytok, ami nagyszerű :)
Én a cicákkal kicsit hadilábon állok - kedvelem őket - de nem érzem annyira ragaszkodónak:( Házicicákkkal találkozom, mióta vidékén lakom, de gyorsan lelépnek, hiába az etetés, gondoskodás.
A kutyusokat jobban bírom, legyen bármilyen féle fajta, ha "normális" (azaz barátkozó). Imádom őket szeretgetni.
Óóóóóó, sajnálom.......nekünk az ikrek lombikbabák, mert nekem nincs egy petevezetőm sem.
Cicust/kutyust hogy hívják és milyen fajták?:)
Nekünk sajna nincs.A férjemnek nem lehet,próbálkoztunk mesterséges megtermékenyítéssel de nem jött össze.
De van egy kutyánk és egy cicánk.:DDDD
Szép estét csajok:)
manul: ja, ezt nem tudtam, hogy több verziója is van...erre nem gondoltam. Egyébként a férjem nagy manger az ilyesmiben (is):D
Az jó! Nézzed Te is a Dextert. Azért is szeretem, mert egy évad "csak" 12 részből áll, de tartalmas!
Ha minden jól megy, ma este kezdem a 2. évad 1. részét, még könnyen utolérsz:)
Tudom nem vág témába, de vannak gyerekeid?
Csak egy kis összegzőként:)
Kata: 2 (1 fiú, 1 lány)
Syl: 2 (kislányok)
Dudika: 2 (fiúk)
Zsu: még nincs...de bízom bennetek:)
manul: ?
ginike: ?
hjanko: ?
Csak, hogy jobban megismerjük egymást, ha nem gond persze!
Úgy látom le KELL töltenem a Dextert!:DDDDD
Annyit írtatok róla,hogy kíváncs-Fáncsi lettem!:DDD
Húúú de izgi volt a Berényiék első napja!:DDDD
Imádom azt a sorozatot,soha sem hagyjuk ki.Nem is értem magam!:DDDD
Szia!Üdv!:DDDD
Szilvásit én is nagyon szeretem!:DDD
Sziasztok!
Üdv újra köztünk:) Gondolom nem nagyon függtél:)
Én tegnap délután/este Family Guy maratont tartottam:)
Szia Dudika!
Azt nem tudom,hogy Youtube-ról hogyan tudom letölteni azt a számot,mert nekem csak ez a variáció tetszik de máshol nem találtam meg.:DDD
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Tegnap jöttünk haza így nem voltam pár napig.Majd visszaolvasok,mert látom sokat írtatok!:DDDD
Lesznek még ott kutya dolgok!:)
Egyébként azzal nem árulok el titkot, hogy minden évad 1-1 kerek történet, persze egybefonódva az előzőekkel.
Szép napsütéses délutánt:)
Most értem végére a Dexter 1. évadjának:)
Tetszett.
Nagyon kíváncsi leszek mi lesz a 2. évadban, most, hogy
SPOILER
kinyírta a Jegest, aki a bátyja volt:O
Tegnap Doktorológia-t néztem végig (legalább 13x20perces rész), majd Family Guy volt terítéken (3x23perces).
Kellemesek voltak:)
Sziasztok!
Dudika: ritka az a sorozat ami évadonként jobb, de hidd el ez olyan:) Legalábbis számomra egyre izgalmasabb, összeszedettebb, de persze az első sem volt már kutya:)
Épp kirázott a hideg Dexter kapcsán:S
I. évad 8. rész végén kiderül ki a jeges valójában...kiakadtam.
No lépek a filmesbe beírok pár kellemes mondatot:D
Csajok, látom hogy belejöttetek a Dexter-be:) Helyes, csak így tovább!:)
Dudika én is szeretem a naplód, lehet azért is, mert "egyivásúak" vagyunk:)
Szilvikém, Tőled meg már úgy hiányzott 1 jó beszólás:DDD
Nyaralás: az elmúlt években max többször pár napos (3-5) kiruccanásink vannak, idén 1 jött össze.......+ 2 strand, több játszóterezés stb.stb.
Nem valami mozgalmas, de sajnos ez van/jutott:)
Zsu: Igen, leírom, másként képtelenség megjegyezni ennyi mindent:) És még tudod mennyi papírfecni vár a fiókomba, ami különböző filmekből vett jó beszólások, idézeteket tartalmaz:DD (Bostoni halottkémekből főleg. Ott aztán Jordan és Nagel nyomta a poénokat rendesen:)
A nyaralás téma, ha nekem szólt: igen, vagyis nem voltunk, mi sosem járunk...talán 1998-ban voltam utoljára Zamárdiban 10 napot postásüdülőben még a voltférjem jóvoltából. Azóta semmi:( Már néha hiányzik. Viszont kezdem megszokni, hogy kertes házban élünk, van kerti medence (tudod az a kör alakú) napozóágy és minden ami kell, bent a házban. Nap süt az égen, úgyhogy már nem is gondolok rá:D
Én nagyon bírom a naplódat(nem csak a sorozatokról szóló bejegyzések miatt:)sokszor találsz nagyon érdekes témákat!
De jó neked, én most belehúzok, majd jövőhét szombat leszek szabadnapos legközelebb:(
Ilyenkor leírod ezeket a mondatokat vagy, hogy jegyzed meg????
Szegény:( Hétfőn nekem is indulna...a meló, csakhogy férjem is délelőttös, nagyfiam nyaral, így én maradok itthon Bálintommal. Egyébként már kezdenék.
Ok, köszi, így már egyből ismerős volt:)) (Kis ház a prérin, jó, tetszik:DD)
Igyekszem majd gyűjtögetni még Dexteres dolgokat, bár megint elpártolt egy olvasóm, lehet megunta, hogy csak sorozatokról papolok:) Most járok a Dexter 7. részénél és egyre jobban tetszik. Lehet, hogy lassan utolérlek Dexterben? :D
Sziasztok!
A szabim utolsó napja:(((( brühühühühühühüh)
Dudika:A kis ház a prérin az szerintem A farm ahol élünk akart lenni anno a tv-ben!Az indulása után nyomta a retek klub!Ja a naplódba a Dexter idézetek szuperek!!
Most nyomtuk le a dexter második évadját! Hát mit mondjak, imádom ezt a sorozatot! Sajna jövő hétre megint olyan beosztásom van, hogy nem sokra fogok haladni, pedig húúúúú de nézném!
Ja és holnap indul a BK!!!!!!!
Sziasztok!
Mikor kicsit nem jövök, egyből felpörög a topic:))
ginike: Szakácsi Sándor volt a magyar hangja, én is oda voltam érte:( Mikor átvette Kulka, onnantól nem nézem, egyszerűen nem tudtam megszokni!
A régi sorik közül a Homok titkait imádtam legjobban:D De én sem szeretem azokat a tipikus szappanoperákat, annyira gagyi. A Romantika tv-n szoktak ilyesmik lenni:))
Sajnos tv-ben nem bírok sorozatot nézni, inkább leszedném valahonnan...idegesít, hogy nem állíthatom meg, ha ki kell mennem valamiért! Meg aztán ott vannak a reklámok, a halálom a kereskedelmi tv-k:((
Üdv. hjaniko, téged még nem láttalak erre:) Erről a sorozatról még nem hallottam (Kis ház a prérin) mindig tanulunk itt is valamit:))
Syl: hiányzol:)) puszi nektek! Édesek a csajszikáid:) Tiszta "sárga" vagyok:D
Sziasztok!
Mostanában kezdtem nézni a Doktor House-t, azelőtt nem tetszett, mostanában igen. Félelmetes figura!
De régi kedves sorozatom a Kis ház a prérin is, korábban adták az RTL KLUb-on, a lányaim letöltöttek belőle valahonnan és nézem időnként az első sorozatot. Laura a kedvenc szereplőm belőle.