Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Barátok közt a végtelenségig és még tovább 😄
Ratched.(nővér) A száll a kakukk fészkére alapján.
Gyerekek, ilyen beteg sorozatot. :O Mindig felqrom az agyam rajta, de mégis nézem. :D
Sabrina a tiniboszorkányt nézem mostanában😊 ezer éves sorozat de anno suli/ házimunka/ otthoni tanulás mellett alig láttam pár részt. Most bepótolom😊
Vikingek
2. évadot kezdtem, zseniális, odaragaszt a monitor elé.
Ratched. Nézi vki? Kicsit beteg, de nagyon jo. 😄✌️
Amerika istenei.
Határozottan jó.Szeretem a kissé bizarr és polgárpukkasztó filmeket.
A járvány (Épidémie, kanadai filmsorozat)
[link]
A Prime-on adják péntekenként, de most nézem egyben az első 6 részét.
pár éve néztem meg én is.Legjobb sorozatélményem,pedig már túl vagyok több mint százon.. különleges sorozat,szerethető karakterekkel. Szívesen újranézném, de sok idő lenne, no és még nekem is van a listámon rengeteg más sorozat,amivel nem haladok.
Az OITNB-et kaszáltam kb.a 4.évad után. Eleinte tetszett,aztán elszoktam tőle..
Akkor én mondom az Orange is New Black-et :D A Lostból asszem az első két évadot láttam, de lehet annyit se.
Lassacskàn be fogom fejezni a Sherlock és Watsont.
2 sorozatot vàlasztottam következőnek, de nem tudok dönteni.
Lost
Oringe is a New Black
Szerintetek?
I know this much is true-t nézem jelenleg. Azt nem tudom még hogy tetszik-e, elég komolyan indított, aztán ilyen indulással nem egyszerű félbehagyni, de a szinészt aki a főszereplőt alakítja - Mark Ruffalo - imádom, a támája viszont nagyon komoly, nagyon drámai, nem ajánlom mindenkinek, csak az olyanoknak akik szeretnek szenvedni. Mint én is.
Kalifatus 🤘🤙👌👏 Nagy-gyon komoly! 👍
Én a Jacob védelmében-t fejztem be tegnap. Rohadt jó volt. Most kezdtem el letölteni a Kalifátust. Holnaptól azt nézem...
Azt làttam màr , nagyon jó.
Én most
- Remények földje
- Elif
- Sherlock és Watson
- Supernatural
C. sorikat nézem.
Nekem most a kedvencem a Bosszú c. sorozat az RTL-en, nagyon izgalmas
Végignéztük az Outlandert, nekem tetszik ez a sorozat, fordulatos. Most nem tudom, lesz-e még évada.
Jó volt a Szolgáló, most már jöhet a Brilliáns barátnőm 2. évada.
Elkaszaltam a Faudát 2 resz utan, most a Szolgáló/Servant-ot nezem, egesz jo.
Elkezdtem a Witchert, tényleg jó. De álmosan nem jó nézni, mert akkor már bonyolultnak tűnik, ki kicsoda, mikor van, stb. :)
Én most a Valhalla gyilkosságokat nézem, ez egy izlandi sorozat (asszem), aztán meg belekezdek a Faudába, mert csupa jót hallottam róla, és már a 3. vagy 4. évadnál tart? Nem is tudom így hírtelen. De közben nézem a Jóbarátokat is. :D
Az Outsider tetszett,bár tipikus King. Az eleje olyan jól indult, aztán a vége meg szoszó.. de amúgy nem volt rossz.
Sziasztok
Én legutóbb ledaràltam a
Downton abbey, és a Kívülàllók c. Sorozatokat, nagyon tetszett.
Most Sherlock és Watson illetve az Androméda van soron:)
Tegnap kezdtem bele egy belga 6 részesbe, nagyon jó. Into the nigh.. hát a nyelvet nem tudom megszokni,de olyan izgalmas,hogy eltekintek ettől. :)
A boszorkányok elveszett könyve
Minisorozat, egy éjszaka végignézhető.
Szerintem elég izgalmas történet.
[link]
Török sorozatokat nagyon kedvelem,de szinte mostanság a sorozataik egy kaptafára késuzültek,kezd egysikú lenni már!
Ezek szerint gyakorlatilag is. Köszi a választ. Nem tetszik, hogy lecserélték a főszereplőket. Teljesen megváltozott mindkét karakter.