Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Többnyire este:)
Nappal pl. akkor ha mindent elvégeztem, és a gyerkők még oviban vannak, vagy ha itthon, de szépen játszanak kettesben.
Sokat vagyunk/foglalkozunk Velük, de pl szünetek alkalmával nem vagyunk a nap 24 órájában egymás fenekében. Míg ők szépen rajzolnak, játszanak, esetleg mesét néznek mi is elfoglaljuk magunkat.
Férjem munkaidőbeosztása nagyon jó (24/48), ezért az átlagtól eltérően viszonylag sokat van itthon és hála mindenből kiveszi a részét még a gyerekek körül is. Kicsi koruk óta simán elviszi őket bárhová megy/van dolga, vagy gyakran csak külön csavarogni/játszóra is.
Mivel nincs kert, és a lakást sem kell nap mint nap suvickolni (ami van hamar lezevarjuk:) + rendmániám lévén az is jövet-menet megoldott. Egy szóval adottak a körülmények, hogy mindenben csapatmunkát végezzünk, és jut idő saját magunkra is.
A másik meg hogy próbálom megszervezni a dolgokat, úgy hogy havi 1 nagybevásárlást tartunk, ami 2-3 napot vesz igénybe (nincs kocsi....több beszerző helyem van stb), ekkor fizetek csekkeket, töltöm fel a raktárakat és szerzem be ami kellhet (ruha stb)is, így hétköznap csak a friss holmikat kell megvenni.
Nagyobb takarítás/mosás heti 1x, de akkor aznap szinte csak az van. Persze előfordul hogy beesik 1-1 tervezetlen eset, de ez az általános.
Mint mindenben ebben is próbálom/juk az arany középutat választani. Persze míg nem jártak oviba kevesebb időm volt, de akkor meg a délutáni alvásidőt szántam pihenésre. Délelőtt szintén ügyek intézése/háztartás, közben természetesen az ikreket is elláttam/tuk, majd délután majd teljes egészben az övéké volt. Általában 7-kor fürdettünk (most már inkább 8), majd legkésőbb 9-kor mindenki ágyban volt. Most is, bár néha főként hétvégén 21:30 az annyi, de ez már a mese vége és ágyban van a csapat:)
Ha visszamegyek dolgozni muszáj lesz változtatni, de ugye ez az élet rendje. Biztosan kevesebb időm lesz, és azt is inkább együtt fogjuk eltülteni, de azért bízom benne, hogy jut 1-2 órácska a kedvenc sorozataimra/filmjeimre is:)
Sziasztok!
Én ezt nem értem..?Mikor van ennyi időd sorozatot nézni?
Tudom,már 5 évesek a gyerkőcök,és gondolom oviban vannak..
én örülök,ha néha egy filmet megnézhetek,este 9 után..
hogy csináljátok?Dudi?
A férjem már régebb óta megaooad-ról (is) t.lt, így megvan hozzá minden, de hogy ezek mik azt sajnos nem tudom. Kattintgatok aztán megy:) Tudod nem vagyok egy számtek zseni:DDD
Ma dolgozik, de holnap megkérdezem!
Szilvi: a színezős oldalt nem felejtettem el, vagyis igen........mindig akkor jut eszembe, mikor J nincs itthon..........olyan kellemetlen de most már kiírom valahová, hogy rögtön lássam! Ezer meg még ugyanennyi bocsánat!:) Remélem nincs harag.
Ó igen, 2 napig nem volt jó, de már működik:) Gondolom nem új ez az infó:DDD Sajna nem láttam előbb a kérdésed, de a lényeg, hogy ma már onnan szedegettem a kedvenceket:)
Az az új kép tényleg nagyon jó, csinos vagy rajta!
Sziasztok Drágáim!
Kezdtek már elvonási tüneteim lenni annyira régen jártam erre......:)
Már csak egy dupla részes záróm van az OZ-ból és vége, pedig nagyon megszerettem, hiányozni fog.
Utána ők jönnek, de valszeg csak este kezdem:
- 5/7-es Dexter
- 1 CSI Miami
- 7 CSI LV (úgy döntöttem ezt is elkezdem feliratosan)
- Szökés 4.évad (azóta pihen, de most már nagyon kíváncsi vagyok:)
- A hős alakulat (szintén....)
+ a többi amik régeóta várnak rám, de mindenképp ezekkel kezdem.
39-es ügy: én is láttam, és elég rémisztő volt, bár nem egy pörgős thiller. Összességében tetszett:)
sziasztok:)
Ma dolgozni voltam, most főzök, vacsi, semmi film.
Szerintem így tartalom alapján elég nehéz megmondani egy film címét:S
Noranna: Én is néztem már a 39-es ügyet, először sajnáltam a kislányt:) Ez a lényeg benne, hogy másra számíts és meglepődj! (pszichofilm)
Kata: Én évek óta tag vagyok a filmkataloguson. Értékelek színészeket, filmeket miután megnéztem:)
Olvasgatom a véleményeket egy-egy új film kapcsán...néha az alapján döntök milyen kritikákat kap egy-egy alkotás a hétköznapi emberektől. Bár volt olyan film, amit lehúztak, mégis tetszett:D
Syl: Megnézem a könyvet, amit ajánlottál először a moly-on (itt szoktam mindennek utánaolvasni, olyasmi oldal, mint a filmkatalogus, csak ez könyvkatalógus:) Aztán a vinyómon megkeresem az e-könyvek között hátha meglelem.
Sziasztok!
Én majdnem minden film-infót ott nézek..
párszor írtam is véleményt..
Egyszer itt a hoxán is kérdeztem egy filmről..talán ha két válasz jött rá..
lehet,itt ezen a topicon kellett volna megkérdeznem,de akkor még nem láttalak titeket..
más:a héten megnéztem a 39-es ügyet..nna mégegy elég valótlan film..mostanában ilyeneket fogok ki..
nem volt rossz..de itt is másra számítottam..
Sziasztoook!
Vagyok, csak nagyon összejöttek a dolgaim........ha minden igaz a jövőhetem már nyugibb lesz és akkor jövööök!:)
Többnyire Oz-t nézek, meg ha feltesznek 1-1 részt a kedvencekből akkor azokat sasolom.
King-Koontz:
Na igen, kinek a pap, kinek a papné... Kinek meg a lánya, ahogy egy régi ismerősöm mondogatta mindig. :DDD
Abban igazad van, hogy Koontznak is van üresjárata! Csak valahogy úgy tartja fent olyankor a feszültséget, hogy én érzem, és olyan is maradok. King valahogy nem tudja nálam elkapni. Már nem, Koontz óta nem.
Ha tudod, egyszer majd olvasd el Kingtől a Carrie-t. Nagyon ott van!!!
Szép estét a későnfekvőknek:))
Tetszett a Rossz hely:D, bár az eleje nekem kicsit vontatott volt, míg bemutatta a szereplőket, de aztán beindult. Annyira ki lehet venni - már így, hogy a második regényét olvastam - Dean R. Koontz stílusát:) Jó olvasni.
Most olvasom életem első S.King könyvét, szerintem össze se lehet a kettőt hasonlítani. Legalábbis az első 120 oldal után még ez a véleményem. Nekem ő sokkal olvasmányosabb, piszok izgi. A másiknál voltak azért "üresjáratok".
Most nagyon bele vagyok merülve a kosztümös filmekbe:) Az utóbbi hetekben szinte csak ilyesmit nézek/néztem. Most éppen Észak és Dél megy egy ideig (15 része van). Bár találtam egy másik sorozatot is ugyanezzel a címmel, ami csak 4 részes.
Sziasztok!
Dudi!Nagyon érdekelne,hogy tetszett a Rossz hely?
Nekem az volt a kedvencem..többször is olvastam,igaz kb.12 éve..azóta már sokat változott az ízlésem..
Én sem tűntem el..vagyogatok..
néha írkálok ide-oda-amoda..
nem szoktam egy fórumnál sem leragadni..
Hja, az első Cap és Capper 1981es! :D
Hihetetlenül állandó a karakter-ábrázolásuk...
Én vagyok, azaz vagyogatok.
Tegnap este Bernard és Bianca: Az egérrendőrség c. mesét néztem szoptatás közben, németül. :D Disney-s.
Basszus, lehidaltam, mikor a végén ki volt írva, hogy 66-os. Meg is világosodtam, miért nem volt benne ének. :DDD
Lehet, múltkor a Cap és Capper is ezért nem volt énekes? Mármint mert nagyon régi? :)
Megyek, rákeresek. ;)
Már két napja sehol senki?
Mi van veletek csajok? Elég volt, mindenki besokallt?
csevab kiregizett, ti meg eltűntetek. Még ilyet?
Én szorgalmasan olvasgatok (tegnap fejeztem be Dean R. Koontz: Rossz hely c. könyvét, ma elkezdtem Stephen King: Állattemető) filmet nézek:
Észak és Dél c. sorozat 5. résznél járok:)
Puszi, szép hétvégét nektek!
Köszi lányok:)
Syl: csináltam egy képmódosítást, aztán valamiért a felirat változott, maga a kép nem:O Néha nem vágom mi is történik ilyenkor:(
Noranna: köszi szépen:) Igen, szokták mondani, fiatalosabb vagyok a koromnál. 20 éves lehettem kb., mikor a postán a hölgy valami ajánlott átvételnél megkérdezte, hogy van már személyigazolványom:S Akkor nagyon sértő volt:D
Mostmár tényleg közelebb vagyok a 40-hez,mint a 30-hoz, de egyáltalán nem érdekel a kor:) (Februárban töltöm a 39-et remélhetőleg:)
Férjem nagy fotóművész, ő készíti rólam a jó felvételeket:)
Néha én is úgy érzem, hogy abba kéne hagyni az oldallátogatást, kevés normális emberrel találkozom. De ide azért szeretek járni, mert itt olyan jófejek vannak:))
No, megyek ügyintézni...szép napot!
Kukk!
Dudi! Tényleg jó az a kép!!!
A zöldruhásnak a feliratát viszont elrontottad... :)
2010.09.04-én töltötted fel, és 09.09-et írtál alá...
Vagy megelőztél az időgép-gyártásban? :D
Dudi!Jó ez a kékrucis kép rólad..:)
Letagadhatsz egy pár évet!Ez most nem popinyalás akart lenni..:)
Ki tudja,miért ment el..?
Úgy látom,más fórumon is keresik..
Néha én is úgy érzem,hagyom ezt az egészet..de aztán mégis maradok!
Jó éjt mindenkinek!:)
Puszkó
Sziasztok!
Ez a letöltés engem is érdekelne..
Én próbáltam,de nagyon lassan jött le valami..
Akarok jelet küldeni csevab-nak és nincs sehol:(
Mi lett vele???
Kata: nem tudod mi lett a sorozatos oldalunkkal:(((( Hallottál esetleg valamit? Lesz még, vagy keresni kell másikat:O
Data-ról vagy Megaopoad-ról hogy kell töl...ni?
Sziasztok!
Nem tüntem el, délután jövök kicsit hosszabban!:)
Puszi
Elkezdtem ma nézni az Észak és Dél c. sorozatot.
R.I.P Patrick Swayze és rengeteg ismerős színész játszik benne:)
1840-es években játszódik, a címéből is kiderül, hogy amerikai polgárháború, rabszolgaság időszaka.
Elég kegyetlen volt akkoriban az élet:S
Igen, igazad van, kicsit összekuszáltam a dolgokat, akkor helyesen:
1. A tetovált lány
2. A lány, aki a tűzzel játszik
3. A kártyavár összedől
A lényeg, hogy ma "megszereztem" a második részt, már csak felirat kell hozzá:) Azért végig fogom nézni, de nem dícsérték, akik látták már:( Állítólag már nem olyan mozgalmas, mint az első része. Elég brutális, mikor eltemetik élve Lizbethet...nem tudom azt hogy csinálták meg:O
No, megyek keresek valami filmet, még nem tudom mit nézek, de valami kosztümösre vágyom:)