Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Fiatal koromban, videón néztünk hol alámondásosan, hol feliratosan, hol angolul a Viktória című scifi sorozatot. Látta valaki?
Azt most is megnézném.
Én néztem:) Kicsit elhúzzák, de nem rossz. Kicsit brazilos, szappanoperás....
Vasárnaponként adták az AXN-en, aztán elkezdték szombaton elölről, és befejezték a vasárnapit. Úgy 8 részt láttam, azt mondják, hogy majd folytatják.
Remélem...
Ja, és hallottatok már valamit, esetleg láttátok az Internátust?
Állítólag jó kis thiller-szerű sorozat.
Hááát nekem is az az ínyencfalat, amit a végére "kell" hagyni:)
A tesómék nem régen vitték el a bandát, és ezúttal csak hétfőn reggel hozzák vissza őket.....szóval addig rengeteg időm lesz:)
Mosás, főzés, takarítás megvolt tehát innentől jöhet a punnyadás és a SOROZATOK:)
Többet nem ismerek: Roma, Rejtélyes igazságok.
Én Csi-t néznék:)
Nekünk nincs Cool csatornánk......:((
Így ma este ezek közül válogathatok:
- Nyomtalanul (2.évad)
- 24 (1.évad)
- Tudorok (1.évad)
- Roma (1.évad)
- CSI (9.évad)
- Rejtélyes igazságok
köszönöm:)
Nektek is jó szórakozást!
Igen, én is láttam a reklámot, hogy jön a Dr. Csont ma: Alig várom:)
A nyomtalanul elég hetente egyszer:)
Sziasztok!
Ha valami érdekel, jöhet akár szinkron/felirat nélkül is:)
Na jó, A Szökést úgy nem bírtam megnézni, de pl. a Dexter 3. évadját simán.
Most a 24 helyett pár Nyomtalanul részt néztem, és hát nekem kicsit laposka......még adok neki egy esélyt, de aztán könyörtelenül törlöm.
Szép napot nektek:)
Ma már lesz Dr.Csont a Cool-on...éjjjen!!:)
Én szeretem a feliratos filmeket is:)
Csillagkapu minden mennyiségben jöhet:))
Kicsit tényleg "tömény", de mivel mellette fut egy vékony kis szálon egy alap történet, így kíváncsian vártam a folytatást:)
A 4/1 is megvolt, és most jöhetne a többi is:)
Úgy ahogy mondod + már a köztük lévő reklámok is sok időt vesznek, és a 40-60 perces részt majd másfél óráig nézhetem......
A Lostnak csak az elejét láttam, de aztán az én ízlésemnek kicsit túl sci-fi/fantasztikus lett.
Jó reggelt!
Maraton: hát én nem is tudom másképp nézni a sorozatokat.....:))
Mikor mennyi időm van, annyit nézek meg esténként:) A tv-ben egyszerűen nem tudnak lekötni....a szökésről is ezért maradtam le, na, de aztán! Pár nap alatt megnéztem mind a 3 évadot:) Most a 4.-nél pedig mazhoista módon megvárom legalább az első 15 részt, és csak aztán állok neki.
Tegnap végeztem a Szellemekkel suttogóval, így ma jöhet a 24!!! Érdekes, de ebből sem láttam még egyet sem.....
Ja, ezt nem olvastam, csak válaszoltam Morris hozzászólására.
Az én férjem mondta:), de én is szeretem.
Én egyszer a 24 órát néztem maratonban. Az összest megnéztem 1 hét alatt. Hát....