Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Tök jó, egymásután van a szülinapunk, én 11. 30.
:)
Ezt már akartam kérdezni de valahogy nem mertem/lombik/:)
Sziasztok!
Én msotanában nem függök... A tegnapi hetest is átaludtam, mert a kedves párom nem ébresztett fel, mikor elaludtam Kiarával... Bezzeg máskor nemcsak felébreszt, hanem ki is szokott röhögni... Nagyon mérges voltam rá, és még most is az vagyok egy picit. 9kor altattam a csajt, 0:50-kor ébredtem fel. Persze kijöttem, életem értelmetlensége idekint tévézett, megitta egyedül a bort, amit elvileg ketten ittunk volna... Kérdeztem, miért nem keltett, erre ő: mert minek? Több maradt nekem a borból.
Na, ehhez tudni kell, hogy 1 deci bortól fejreállok, tehát még annyit se szoktam inni...
Mérgemben megettem a maradék jégsalit (volt vagy 20 falat), megmostam a fogam és visszamentem aludni. Azaz aludtam volna, de ez a dísztök is jött és nem hagyott. Az 160 centi széles ágyból vagy 30 centin feküdtem, de mivel a kezét a fejemhez rakta, az majdnem lelógott az ágyról. És még ő durcizott, mikor arrébbtuszkoltam... Ez a mozzanat kb. 2kor lehetett, de addigra vagy 50szer felébredtem, mert már nem voltam nagyon álmos... Erre hajnalra jól elnyomta a borika, és én vágtam oldalba, mert nem hallotta meg, hogy ébreszt a feje alatti párna alatt a telefon. Pedig még zizgett is. Én mind2t érzékeltem, ő egyiket se...
Erre délelőtt felhív, hogy minden rendben?
Kérdem tőle, hogy "és veled"? Azt mondta, már nincs rosszul. Akkor le se esett, csak most, hogy miért is volt rosszul reggel. Ez most köcsög dolog tőlem, de megérdemelte.
Dumcsi: alapvetően szeretek, de mióta megvannak az ikrek, kész bolondok háza vagyunk.....eleinte a sírás, majd a sikongatás/visítozás, persze mindez felváltva/duóban most pedig a nagy ugrálások/veszekedések/éneklések korszakát éljük:)
"Régen" bár viszonylag sokat, de halkan beszéltem, most egész nap szinte be nem áll a szám, és hogy halljuk egymás szavát muszáj volt duplájára emelnem a hang magasságom....:))
Ehhez egy sztori: munkahelyem minden helysége (kivéve azt a bizonyost) teljesen be van kamerázva, és a volt főnöknőm könyörögve kérte, hogy ha egyszer valami miatt kiabálok jegyezzem meg mikor/hol álltam és visszanézi.
Bezzeg most hallana...:))))))))))))))
Sziasztok!
A kissé mozgalmasra sikeredett délelőtt után, most míg haza nem érnek a huligánok csend és nyugalom van:)) Tehát lassan ledőlök a kanapéra, és jöhet 1-2 rész A fiúk a klubból.
Már egyet láttam, és bár kicsit fura, meg néha olyan érzésem van, mintha egy lazább szexfilmet néznék , de mindent összevetve nem rossz:)
Akkor kezet foghatunk:)) Mármint, hogy én is nyilas vagyok: 12.01.
Eredetileg "ápolónéninek" tanultam, meg sajnos a kialakult helyzetünkből kifolyólag (lombik) is mélyre ástam magam az "egészségügyben, így hajlamos vagyok különféle diagnózisokat felállítani......:)
Én is nagy dumás vagyok, bár mostanában kezdek bezárkózni. Sok emberben csalódom sorra, bár az én hibám is. Vagy lehet, hogy öregszem:))
Most nézem a 2. részét (túsztárgyalók) eddig nekem is tetszett:)
Belenéztem a Cukorbárók-ba is, azt látta már valaki? Kicsit szappanopera feelingje van:D
én humán munkatársként dolgozom (munkaügy)
A dolgozók ügyes bajos dolgait intézem (főleg velük beszélek), közben információt szolgáltatok a céghez betérőknek + a főnökség. Délutánra kész vagyok. És most csak 6 órás vagyok:S
:DDDDDDDDDDDD
Köszönjük, Kiarával minden rendben van. Meggyógyult teljesen. :)
A párom megérti mert őt is lefárasztják egész nap!:)
És te mit dolgozol?
Jaj, dehogy nem:)
Csak hát a két fiamnak + a férjemnek hiába magyarázom, úgysem értik. Én állandóan egyedül akarok lenni munka után (jó lenne egy külön lakás)
Nagyon kíváncsi vagyok sok mindenrem írd le légyszi!!!!!!!!
Hogy hal meg Edie?Ez a legfontosabb!
Ja és az új szomszéd, milyen, a Maffiózókba nagyon bírtam!
Sajna van bennem egy kis hipohonderség, ez tipikus nyilas tulajdonság!
ÉN IGEN!!!
Pedig alapból nagyon tudok:)) Viszont ha itthon vannak az ikrek egész nap csicseregnek/visítoznak, és egy idő után zsong a fejem.......ilyenkor a "fél karomat oda adnám", hogy legalább 10 perc csend legyen:)
Sziasztok!
Zsu! A született feleségeket (feliratosan) 6/4-ig láttam, és iszonyatosan várom a folytatást:)
Este A fiúk a klubból helyett megsasoltam 2 filmet......az első horror volt, és még elment, a másik egy gyenge thillernek is kevésnek bizonyult.
Hipohonder:))
munkahelyi ártalom:D
olyan helyen melózok ahol egész nap beszélnek és sokszor beszélek én is, így agyilag le vagyok strapálva és biztosan nem fog jól az agyam:D
nekem is van, hogy időnként szita az agyam és nem gondolom át, mit is kérdezek.
No problem:D
Természetesen:) Mivel frissen jött USA-ból:D
De ebben nincs annyi idegen szó, mint a House-ban, legalábbis még.
Valamelyik este, arra ébredtem, hogy megrándult a lábam, na mondtam is párocskámnak, hogy biztos nem vettem rendesen levegőt és jelzett az agyam:)
Mi újság, gyerkőc?
Sziasztok!
Hát, ez tutira így van...
Unokatesómék House-függők. Egy idő után már annyira ráfüggtek, hogy mikor az egyik tüsszentett egyet, majd megvakarta az arcát, a másik közölte: lúpuszod van! (vagy mi)
Én meg csak fetrengtem a röhögéstől...