Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Szép jó reggelt!
Kata:majd holnap leszek szabadnapos meg vasárnap, hosszú lesz ez a hét:)
Mama:hol is laksz te?
Sylvi:már ott a fény az alagútvégén a költözésnél!
Tegnap, tegnapelőtt elemembe voltam:megkérdezte a vendég, hogy mi van a gyümölcs salátába, kapásból elkezdtem sorolni, hogy:uborka!kimentem a teraszra és felkiáltottam, hogy esik a mó(nem elírás, tényleg, mó)azóta nálunk mó esik nem hó!
sziasztok!
Mindenkinek jó pihenést. szurkolok Sylvi a költözés miatt, nem irigyellek egyáltalán:)
A faluban nincs hókotrás, nem is tudom holnap hogy megyünk be a városba:S nincs pénze az Önkormányzatnak:( mi takarítjuk el a házak előtt, aztán ennyi. Hát ilyen klassz helyen élek:D
Egyenlőre végeztem a vámpíraktákkal, jelenleg nincs több része nálam, de majd keresek.
Holnap úgyis a városban leszek, ügyintézés lesz, majd estére szétnézek:D
Jó éjt!
Hamarosan nagyon szépségesek lesztek!:)
Ne is vállalj ilyesmiket, mert innen távolból is figyellek ám!!!
Ilyen előfordulhat, főként három évente egyszer:))
Mikor leszel már végre szabadnapos?
Hello mindenki! :)
Bocsi, elfelejtettem írni tegnap, hogy ma is mentünk Bécsbe. Hát, még közel sem végeztem... És elvileg már csak a dobozokkal megyek. :(
Áááááááááááááááááááááá....................!!!!!!!!
Sziasztok lányok!
Köszi, hogy gondoltatok rám:)Képzeljétek el több mint 3 éve vagyok ezen a melóhelyen és ma reggel aludtam el először, velem még sose fordult elő:(mindegy nem kaptam ki!Na de nem is csoda szerintem, este még pörögtem mikor hazaértem, éjszaka meg szörnyű volt, nem tudtam aludni!
Vannak olyanok amiknek már megvan az újabb része, de hiányzik a felirat, de a fordítottja is akad:) Utóbbi leginkább azért, mert csak a jövőhéten jutok hozzá.
Néztem a naplód, és hááááát elég dúrva ami az utcátokban van......hogy tudtok közlekedni?
Zsu, Szilvia drága merre vagytok?
meddig állnak a sorozatok? Mi van már, hosszított téli szünet:DDD
Én pl. a 90210, Testvérek, Melros (2009) új részeit várom...
Addig meg mindig találok valamit, vagy beszélgetek msn-n:D
Lányok! Mekkora a hó, olyan fura, már rég volt ilyen nagy évek óta alig esett.
Jóóó reggelt!
Dudika: akkor megnyugodtam, hogy nem vetted annak:))
Este csak 1 rész Bostoni halottkémekre volt energiám, aztán bealudtam.....
Nem vájkálás, végülis én írtam le:)
De időnként hogy ki tudok bukni, magam is meglepődöm.
Estére egész jól vagyok, bevettem egy algopyrént:D megittam egy vödör teát. Gyerkőc alszik, megyek még nézem kicsit a vámpírokat:)
Sziasztok!
Megjöttünk. Hááát...
Ha ilyen ütemben haladok, karácsonyra sem leszek kész a takarítással. Hegyekben áll a szemét, nem lehet tőle elférni. De mivel túlnyomórészt lomok, meg működésképtelen elektronikai cucc, nem úgy van, hogy bedobom a kukába.
DE! Sikerült meggyőznöm Felemet, hogy hétfőn vigyék el az MA48-ashoz (ez a szeméttelep, vagy hasonló, ahová le lehet adni az ilyen szrokat)! Eredetileg pénteken akarta elvinni, de addig festeni sem tud, mert Kiara szobája totál tele van vele.
El nem tudjátok képzelni, hogy néz ki ott minden!!! :(
Ennyire komoly? Bár amiket olvasok a naplódban......nem csodálom ha időnként kiborulsz.
Bocs nem akarok a magánéletedben vájkálni.
Mennem kell, de nagyon kellemes/sorozatnézős/pihentető szombat estét kívánok mindenkinek!
Zsu: ha végzel, akkor neked duplán!:))
Sziasztok lányok!
Totál Vámpíraktás darálós estét tartok:) Egész egyedi film, pedig 2006-os.
Milyen fura az élet, Sylvi azon dolgozik hogy tartsa meg a férjét, én meg azon agyalok, hogyan tudnék megszabadulni tőle:DD Jó, mi?
Két adag leszaromtabi rendel:DD Zsu, kiszolgálnál engem is:) bocsi lányok, tele vagyok szarkazmussal. Megint a gödör aljára értem:(
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!
Zsu: jó munkát, kedves vendégekkel:)
sylvi: köszi az oldal, én kihagyom, már a látványtól is híznék 5 kg-t:DD
Sziasztok!
Szilvi köszi, el is mentettem az oldalt! Azt a dinnyés balhét hamarosan meg is fogom csinálni:)
Zsu: persze, hogy gondolunk Rád drága!:) Mikor leszel megint szabadnapos?
Dudika: ahogy olvastam a naplódat, jól tetted, hogy bevetted! Legközelebb dupla adagot ha lehet:))
Helló csjszik!
Csak beköszönök! megyek is hamarosan vissza a melóba!Ma nagyüzem van bent!Nektek kellemes sorozatnézős hétvégét és gondoljatok a "szerencsétlenekre":-D
Pussz!
Zsu
Helló lányok!
Helyzetjelentés: erősen havazik a Duna parján:D
Este két filmet tudtam csak megnézni, Chuck (III. 6.) és a True Blood (II. 12.)
aztán bezuhantam az ágyba.
Ma meg persze 10-kor keltem:) és bevettem a leszaromtablettát:DD
Szép estét, csajszik!!! :D
Jah, holnap nem leszek, mert megint Bécsbe megyünk. Majd este pótolok, ha nem termeltek túl sokat. ;)
:DDDD
Sajnos mennem kell, de holnap ugyan itt! Addig is sorozatnézős kellemes estét kívánok!:)
Oks, mindenkinek lehet dolga, de időnként azért kérünk egy kis életjelet!:)
A hosszú hét után pedig ha tudsz pihenj majd amennyit csak lehet.
Kép: mindegy mikor készült, de nagyon csini vagy rajta:)
sziasztok!
Ma nem nagyon voltam, más dolgok foglalkoztatnak:)Konyhai rendrakás, csináltam lilahagymás finomságot:D
De jól vagyok, csak hosszú volt a hét.
A fénykép igen régi, a tablóképem volt, 1990-ben készült:))