Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
azért köszi:) ma nem lett belőle semmi, majd talán holnap újra megpróbálkozom:) férjem ígérte, hogy elmegy a boltba almáért...erőt kell gyűjtenem a sütihez:S
Könyv ügyben, Moonlight nem tudtam, hogy meg van ilyen formában, a Twilight első két része már meg van, ha dobsz egy mail-címet tudom is küldeni;)
Ja, és a True Blood első három részét is megszereztem:)
No megyek, nézek egy kis fagyos folyó lovasát vagy mást:) sosem tudok dönteni.
Én a Moonligh-t és a Twilight-t előbb olvasni szeretném,utána nézni!
De még be kell szereznem a könyveket!
Én meg a csokisakat,kakaósakat szeretem:)
Pudingba is szoktunk babapiskótát tenni,vagy somlói félére megcsinálni piskótával.
Jobb ötletem nincs:(
ja, a sportszeletet nem ismerem...olyan, mint a csoki? Mert az nem a kedvencem:S
Valami almáslinzer (bár alma épp nincs itthon) vagy piskóta alapú, krémes sütire gondoltam...aztán lehet, hogy megcsinálom a hamis krémest (sütés nélkül készül, puding és háztartási kekszből - a régi naplómban van is róla fénykép)
szépek a gyerkőceid, nagyon :)
Gratulálok a versmondólánynak:D ügyes!
Megyek kicsit naplózni;)
Én éppen a gyerekekről szerkesztettem egy képet:)
Megnézheted:)
Sport szelet?Finom,gyors,egyszerű!
sziasztok:)
mindig arról írok, ami épp felkelti a figyelmemet. Vagy tetszik (zenék, színészek, filmek)
Nem minden velem kapcsolatos (gondolok itt a szifiliszes témára:D)
Itt most gyönyörű napsütés van, kicsit kilépek az udvarra.
Ezeket néztem eddig:
Bostoni halottkémek IV. 1.
Melrose Place I. 17.
ezekkel folytatom most:
Vámpírnaplók I. 17.
Fagyos folyó lovasa III. 2.
Valami sütit ennék, nincs valami jó ötletetek recepttel? (olcsó legyen és finom:D)
Sziasztok!Én már mondtam Dudikának,hogy nagyon érdekeseket ír!
Sőt,már azt is tudom,hol lakik:))
Sziasztoook!
Dudika a naplód kész kis lexikon:)
Óvszer/fogamzásgátlás: két lombikbaba után most már örülök, hogy nem kell ilyesmikkel foglalkoznom:)
Én is jókat kacagtam a cikken:)
Köszi, hogy olvasol.
Most este néztem egy
- gossip girl III.17. (tegnap este elaludtam:D)
- odaát I. 3-4. (nem tudom engem különösebben nem kavar fel a film. sokkal jobbra számítottam a kritikák alapján. Azért mert van benne két helyes srác, engem még nem vett meg.)
Azon tűnődöm mit nézzek...:o
Dudika!
Ezen akkorát röhögtem:
"A francia nők hetvenhét százaléka kizárólag óvszerrel hajlandó félrelépni."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sziaszto!
Nyíltan vállalom hogy fanatikus sorozat/film függő vagyok:DDD
Viszont úgy néz ki, hogy a több mint 2 éve kapott kis gépezetem nem bírja követni az iramot.........ezért sem tudok mostanában érdemben befejezni valamit:((
De drága férjem megígérte, hogy alkalomadtán kapok egy kis laptopot!:))
Szia!Megnyugtat,hogy nem csak én:))
Megkukkantottalak,szépek vagytok!
A naplódba majd benézek:)
Ne aggódj, néha én is csak pislogok.
Dudika és Kata nagy fanok ám!!! :DDD
mi csak alkalmi ínyencek vagyunk... ;)
annyit tehetsz, hogy megkeresed a sorozatjunkies című oldalt, ott olvashatsz a különböző sorozatokról. Nagyon jó dolgok szoktak ott lenni, én legalábbis imádom:)
Jó pihenést!
Holnap valamikor du. jövök, mivel dolgozom:)
Én nagyon le vagyok maradva tőletek!!
Azt sem tudom,miről "beszélsz":))
Ezekről nem is hallottam!Na,lesz mit tanulnom!!
Jó éjt!
:)
Ha ez vigasztal, én is aránylag kevés helyen jártam az országban:( Pl. felétek sem:(
De ez a köv. ötéves tervben benne van:DD
Nagyon nem is kellett keresnem mit is nézzek, ugyanis fent voltak új részek...
- Chuck III. 13. (nagyon ellaposodott a sori, ha jól emlékszem ez az utolsó része és végre összejött Sarah és Chuck. 3 évadon keresztül húzták:S)
- Gossip Girl III.16-17 (érdekesen alakulnak az események:)
Sziasztok!
Olvastam!Még Dunaújvárosban is csak átutazóban voltam:((
Hozzánk legközelebb a Rába van,tavaly,amikor kiöntött elmentünk megnézni,azóta csak patakokat látok.
Két választás van: vagy bőgök, vagy röhögök.
A bőgéstől nem lesz jobb, bár néha kicsit könnyebb. Következésképp marad a röhögés. Azt mondják amúgy is, hogy az életet nem szabad komolyan venni - ebben a kontextusban még egyet is értek vele, bár alapjában nem tudom elfogadni...
Na, remélem, értitek! ;)
:DDDD
Iszonyat tudnak ám abban a pillanatban haragudni, amikor a 20. ugyan olyan képhez kérem, hogy mosolyogjanak:))) Viszont a végén örömmel nézegetik a szép válogatást.
Dudika!
Köszi a gyógysütit, bár most nem abban a passzban vagyok, hogy édességbe fojtsam a bánatom... :P
Syl: nagyon bosszantó, ami veled történik (szívesen elbeszélgetnék feleddel...) Tudom, hogy nem lehet ilyet mondani, de ne idegeskedj, nem tesz jót a picinek:(( Én már csak tudom, szinte végig idegzsába voltam a másodiknál...dolgoznak a hormonok rendesen.
Kata: azaz művésznő:D én nem vagyok túl jó fotós, azért persze én is kattingatok, max. kitörlöm a gépről, miután megnéztem:D Ez az egyik nagy előnye a digitális technikának.
Nem tudom mit nézzek este, megyek szemezgetek:)
Szilvi: végeztem a naplóddal........mármint az olvasásával.......még így is sok/koló volt, nemhogy átélni:((
Dudika: nagyon klasszak a képek, férjed tényleg jól forgatja a gépet:DDD
Én is imádok fényképezni, és nagyon figyelek a minőségre. Többnyire rengeteg hasonlót csinálok, hogy legyen miből kiválasztani a legjobbat. A családban nemes egyszerűséggel csak művésznőnek hívnak:))
Syl: megyek én is mindjárt, csak befejezem a statisztikát:))
csevab: húha, az tényleg nincs a Duna partján:D Sétálhatnátok kicsit:))
Mi nagyon közel vagyunk. (de erről majd a naplómban bővebben)
Akármerre nézem,nem látom:((
Pápa mellett lakunk!