Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Sonkás salátatál recept

Sonkás salátatál recept

Elkészítési idő 20 perc

A Sonkás salátatál hozzávalói:
15 dkg gépsonka,
20 dkg gomolyatúró,
20 dkg kígyóuborka,
1 csomag retek,
1 csomag újhagyma,
1 fej saláta,
15 dkg paradicsom,
só,
fél dl olivaolaj,
két evőkanál borecet.


A Sonkás salátatál elkészítési módja:
Az uborkát,a retket,a hagymát vékony szeletekre vágjuk. Enyhén sózzuk,pár percig állni hagyjuk,majd óvatosan hozzákeverjük a csíkokra vágott sonkát,a túrót, végül a cikkekre szelt paradicsomot. Olajjal,ecettel meglocsoljuk,és kellőképpen lehőtve salátalevelekkel bélelt tálkára tálaljuk. Vajjal kent pirított kenyérrel vagy bármilyen kenyérrel főételként tálaljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A sonkás salátatál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook