Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sonkás csirke recept

Sonkás csirke recept

A Sonkás csirke hozzávalói:
Hozzávaló:
1,5 kg csirkehús
finomliszt
3 evőkanál olaj
35 dkg főtt, füstölt hús
1 fej reszelt vöröshagyma
1 evőkanál paradicsompüré
2 dl tejföl
5 dkg reszelt sajt

1 kis ágacska rozmaring vagy tört bazsalikom


A Sonkás csirke elkészítési módja:
A feldarabolt, megsózott, lisztbe mártott csirkét az olajban szép pirosra sütjük, és tűzálló tálba rakjuk. A megmaradt olajban a laskára vágott füstölt húst megsütjük, és a csirkére szórjuk. A maradék olajban a hagymát megpirítjuk, a paradicsompürével ízesítjük, megfűszerezzük, és kevés vízzel felengedve a csirkére öntjük. Fedő alatt jó puhára pároljuk. Tálalás előtt a tejfölt meg a sajtot a levébe keverjük és még egyszer felforralva, rizzsel körítve tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sonkás csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook