Sok embernek főzni, viszonylag olcsón (beszélgetés)
Nagyon nemes gesztus.
De idegeneket behivni a házba?
Nem vagyok paragép de azért nehéz lesz figyelni ha egyszerre több ember bemegy nehogy vminek lábakelljen.
Másrészt csak 1 ember rontsa5el a gyomrát (pl nem evett kenyeret a zsírosabb kajához) aztán még neked lesz belőle gondod.
Amúgy le a kalappal sok sikert hozzá.
A város nem megrendezni nem tudta hanem idő közben másra ment el az erre szánt pénz.
Lehet kivitelezhetetlennek tűnik de mi megpróbáljuk.
Persze majd írok, hogy mi volt.
Mi a munkatársaimmal (6-an) főztünk 120 személyre. 2 nagy bogrács az udvar sarkában, pár óra alatt bezacskóztuk a 120 műanyag étkészletet, kenyerszeletekkel, szalvétával, asztalokat/székeket hordtunk ki közben 120 főre, 13 órára kész lett minden. Nem megoldhatatlan.
A húst, zöldségeket előző délután előkészítettük.
Nem akarok ünneprontó lenni,nagy fába vágtad a fejszéd!
Szoktam adományozni de ez nekem még kisvárosban is kivitelezhetetlennek tünik.Ezért is kérdezel itt,mit csinálj.Ha a város nem tudta megrendezni akkor te?Ehhez hely, kapacitás kell,s nem utolsósorban 1000ft/fő.
Be fogsz számolni a történtekről?
Matekozok, hogy akkor egy rúd bejgli mondjuk 10 szelet, abból 5 embernek csomagolsz 2-2 szeletet, 100 emberre 20 rúd. 😳
Nemsemmi vagy! 👍
Nem kell mindenben a rosszat látni.
A tetteimért vállalom a felelőséget.
Én is azt mondom, hogy tisztelet nektek!
(Nem is tudok elképzelni annyi fazekat itthon)
A saját otthonomnál lesz ez az egész, kb mintha "megvendégelném az ismerősem"...
Fogalmam sincs mennyien lesznek de már jó pár ember érdeklődött iránta.
Most, hogy mondod, teljesen jogos!
Majdnem megkevertél.
Ma van dec.20.
😅
Hu, hát attól függ, hány adag ételben gondolkodsz. 😌
Talán a gulyás az, ami kiadós, ha sok kenyeret esznek hozzá.
Írnál részletesebben a megmozdulásotokról?
A kisvárosunkban 25.én ételosztás lett volna, de az önkormányzat lemondta...
Így én és a családom úgy döntöttünk mi mégis főzni fogunk az embereknek. Sütöttem és sütök még rengeteg bejglit is.
Esetleg van valakinek ötlete mit főzzünk, ami kiadós de olcsó? Előre is nagyon szépen köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Honnan lehet nagy mennyiségben eper palántát beszerezni viszonylag olcsón?
- Szűk fekete farmert keresek B viszonylag olcsón...
- Tudsz kókusz illatú parfümöt/testpermetet ajánlani? Viszonylag olcsón?
- Tud valaki viszonylag olcsón jógát Győrben?
- Hol találok Budapesten optikát ahol viszonylag olcsón lehet Miraflex keretet kapni szemüveghez?
- Hol lehet viszonylag olcsón paraffin gépet venni?