Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki? (tudásbázis)
Köszi csajok!
Nagyon jó, hogy segíteni akartok!
Az lcd monitor szerintem tökéletes.
Én mindenképpen beszerezném mellé a Presser-Adamis: 30 éves vagyok c. musical-ét. Tudod, rajta van a Boldog születésnapot című szám is.
Hát, ezt tényleg neked kell tudni, te ismered!
Gondolkodj el, mi az, amit nagyon szeret csinálni, és abból indulj ki! Meg persze, hogy mennyit tudsz rászánni a dologra!
PL: az én tesóm is most lesz 30 éves, és egy-két éve bele van bolondulva a fotózásba. Kezd egészen profi lenni, gyönyörű képeket alkot, van egy pöpec ""kis"" gépe, a születésnapjára pedig a fényképezőhöz kért, egy objektívet. Nem egy nagy kunszt, viszont iszonyú drága :PPPP de ő ennek fog örülni! És végülis egyszer 30 éves az ember! :D
Szerintem, ha olyat szeretnél, aminek örülne is, és emlékezetes is, akkor akár meg is kérdezhetnéd tőle, hogy minek örülne. Ha nagyon drága a dolog, akkor meg lehet beszélni szerintem, hogy szálljon bele az egész család.
Nagyon aranyosak vagytok, hogy próbáltok segíteni.
Máris sok megfontolandó tanácsot kaptam.
Ha még lenne valakinek "hasznos"! hozzászólása, akkor szívesen várom.
Köszönöm!
Ez nagggyon jó!
Hogy milyen kreatív!
Az én hugom is valami különlegessel szerette volna meglepni a párját ugyanígy a 30. szülinapjára. Sokat gondolkozott, végül úgy döntött, hogy csinál neki egy emlékkönyvet, ami igazán maradandó. Vett egy gyönyörű albumot, az elejére írt egy előszó-szerűséget, és telerakta képekkel. Először úgy, hogy egyik oldal párja, másik oldal ő a születéstől kezdve. Aztán egészen végig a szülinapjáig. Nagyon jó lett, nagyon megható. Párja örült neki.
Ezt az én párom nem értékelné, de van akinek ez mindennél több. Ha örül ilyennek, akkor szerintem nagyon jó ötlet.
Azt mindenképp megkapja, de mégiscsak a 30.-és szeretném emlékezetessé tenni.
Ismerni még 8 év után sem lehet senkit teljesen...
De köszi!
Ihletet kaptam!!!
LCD montor!
Azt tudom, hogy szeretne.
De nem túl béna ajándék???
Add magadat. A szeretetedet, a szerelmedet..
Egyébként a férjedet pedig valóban Te ismered, vagyis ezt neked kellene tudni.
:)))
Ez sem rossz!
:)
Babával próbálkozunk, de ahhoz több idő kell...
:)
Köszönöm az ötletet!
Nagyon jó!
vedd meg neki antónió banderas arc szeszét és este mikor lefürdött és van a többi kedveskedés
meg tudod a hatásást:))
Köszönöm a hozzászólásodat, de nem hiszem, hogy ismerni kéne.
Csak jó ötleteket szeretnék.
Olyan ötleteket várok, amitől nagyon különlegesnek érezheti magát.
Ki mit kapott, adott neves alkalmakkor?
Segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Rég volt, szép volt /régi idők emlékezetes tárgyai /
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Petőfi Sándorról (adatok, versek, emlékezetünkben élő események)
- A Nemzet Színészeinek filmjei, emlékezetes színpadi alakításai
- Le tudod-e rajzolni emlékezetből a kerékpárodat anélkül, hogy rénéznél előtte?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?