Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Bocs :-)
Igyekezni fogok, de horror ami van korulottem mar megint :-(
Nem erdekel, hogy 3x10 perc vagy 2x15 vagy 1x30.
Max 2 perces pihenokkel legyen meg a 30 perc.
Gonosz vagyok :-)
Mindenki buntit kap, mert senki nem mondta, hogy boldog szulinapot :-(
Sziasztok, lányok!
Tegnap volt a fiam ovis ballagása, raktam fel új képeket, ha valakit érdekel.
Juj!!!Kellett nekem megszólalni!Reméllem fogom tudni csinálni 30 percig a hullahoppozást.Ha nagyon fáj nem csinálom 30 percig,jó?
Látod Heni,kellett nekem bemutatni az itteni helyzetet!
Hogy vagy Ria?Nagyon eltüntél....
Hat mi vagyok en???Mumus???
Olgalaci, 1 ora buntitorna ;-)
Ebbol 30 perc hulahopp ...
Tényleg jól sikerült a napunk.
Ma piacoztunk.Lehet kapni májusi cseresznyét is!
Vettem is Nikinek :-)
Szia Heni!
Na ha itt vagy akkor tuti siker lesz a fogyásod dear big brother!(Lehet tök helytelenül írtam!) :-)
Ha bármi kérdésed van és Riánk összekapja magát,jól lesz,kevesebb melóval a nyakán,akkor kioszt Neked is ha lazsálsz bünti tornát! :-)
Minden annyira jól sikerült!
A gyerekeim gyönyörűek mint mindig :-)
Az ovódai évzárón az én túrós kuglófom fogyott el leghamarabb!(Nagy sikere volt!)
Lacikám is beért.Gyönyörűen sütött a nap.A sok nasinak és finomságnak ellen tudtam állni :-)
Ma reggel nagyon jó barátom a mérlegem! :-)
Boldog vagyok!
Szerintem is jó a levesnap.Ha alarod akár le is turmixolhatod a zöldségeket.És ahogy Kriszta is mondta egyértelműen tészta nélkül :-)
Várom a beszámolót!
:-)
Én meg várom türelmesen a képet.....
De jó itt a nyár!Jöhetnek a csini rucik!Krisztám visszaszámlálás a találkozónkig,mert már nagyon szeretnélek megölelni! :-)
Jaj csajok úgy fel vagyok töltődve,annyi dícséretet kaptam ma reggel,amikor jöttem dolgozni...Tök jó
Felvettem egy szűk cicikidobós fölsőt:-)
Szia!
Ilyenkor van az gazi próbatétel!Tarts ki mindenekelött!
Próbálkozhatsz ahogy Kriszta írta egy tojásnappal,vagy esetleg egy gyüminappal.
Nézegettem a mérlegelőmet.Hát mit mondjak...Komolyabban kell vennem a maradék plusz kilók leadását.A május hónap nem túl sikeresen szaladt el.Persze tehetek róla....
Elnézést a hibákért.Félkómáson írok.
Jó éjt mindanyiatoknak!
Jaj Krisztám,csak ne cseszném el állandóan4Mindig olyan jól neki indulok aztán valamivel elszúrom!
Hajrá!Húzzunk bele!
Ja ma este azt mondt a a kedves Férjemuram és Parancsolóm,hogy "jaj de vékony vagy!"Muzsika volt a füleimnak hallani,hogy "vékony" :-)
Túlvagyok egy gyüminapon,és a mai tojásnapon is.
Holnap még nem tudom mi lesz a menűm,de remélhetőleg valami könnyű,kalóriaszegény kaja.