Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Nekem osszesen 30 perc tornacska volt. Nagyon zavaro, hogy nem vagyok egyedul :-(
De mindjart raveszem magam a cross-trainerre.... mindjart....mindjart...........
Megvolt mára a mozgásom...30 perc elipszis:DNem bírtam ki,h.ne tornázzak valamit:)
Jó éjszakát!
Azok altalaban igen amelyeket etkezes helyett kell fogyasztani (reggel, este turmix, delben normal kaja). Kiegyensulyozottabb az etkezes, tobb vitamin, reggel es este bar a kaloria adag megvan, de konnyen emesztheto.
Vannak olyanok, amelyek pl az Atkinst teszik egeszsegesebbe es olyanok amelyek vegyes etkezeshez vannak.
A fogyi tablettakkal nincs jo tapasztalatom eddig.
Azt amit most csinalsz :-)
Rostok, kefir, joghurt, gyumolcsok, kb 1200 kaloria naponta.
Tornazni tornazhatsz kozben szeliden.
Csak fogyiport / tablettat még ne szedj egy darabig.
Olyat nem tudok. :/
Vagy fogyózok, vagy hízok. Normális, ésszerű táplálkozás mellett is szedem fel a kilókat egymás után, ezzel teljesen felesleges is kísérletezni.
Most "kényeztetem" a gyomrom: normafolre, kefír, joghurt, rostdús ételek, sok víz. Helyre kell jönnie a dolognak, és a doki is írt fel rá gyógyszert. (Igaz, ott csak elolvastam a mellékhatásokat, és már nem váltottam ki, de nem baj, ha van recept, elfér a többi között. :) )
Nem is tudom, mikor volt utoljára olyan, hogy egy hónapon keresztül egyáltalán nem csináltam semmilyen fogyókúrát.
Mit értesz enyhén visszafogott kajálás alatt, ami nem fogyókúra? X)
Teny meg egy szivesseget es 1 honapot birj ki fogyokurazas nelkul, enyhen visszafogott kajalassal, hogy ha lehet ne hizzal.
Par napja meg totalkaros volt a szervezeted (van egy fogadasom, hogy meg most is). Vard meg legyszives, hogy ne fajjon a hasad, a gyomrod, ne legyen allando emesztoszervi problemad. Addig ne allj neki semmilyen dietanak.
Most rendeltem egy (állítólag) hatásos fogyiport, na majd meglátjuk, meglátjuk.
Előbb-utóbb megérkezik, és előbb-utóbb kiderül, mennyire hatásos.
:/
Egy próbát megér, legfeljebb másodszor már nem rendelek.
Huu, de le vagyok maradva :-)
Mar egesz komoly verseny alakult ki a palyan :-D
Riám!
Meg volt a mérlegelés,íme az adatok:
súly:67kg
kar: 28cm
mell:73cm
derék:76cm
has:83cm(tudom,hogy ez az adat nem szerepel a táblázatban,de nekem ez a legkényesebb terület,ahonnan fogynom kell,ezért ennek örülök a leginkább)
csípő:93cm
comb:53cm
:(( Mindjárt szétesek.
Egész éjjel fenn voltam, 11-ig a nagy nem akart elaludni, hajnali 1-től a kicsi tart ébren, és most itt virgonckodik mindkettő, és egyik se akar aludni.
Akkora kupi van a lakásban, hogy nem lehet egy talpalatnyi helyet találni, ahol nincs kisautó vagy építőkocka. A konyhában is. :( Úgyhogy sűrgős netezhetnékem támadt, nem érdekel ha szétszedik a lakást.
Kár, hogy még nem tudnak anyának kávét főzni, most olyan jó lenne, ha valaki megcsinálná helyettem legalább azt. :)
Nincs még esete???
Kicsit összeszedem a lelkierőm, hogy nekiálljak takarítani és pakolni, de majd... majd kicsit később...
Tornaztatom, azt hitted csak veletek vagyok szadista???? :-DDDDDD
A kajakat en csinalom joreszt, de mivel az itteni ismerosei jonnek ilyenkor "vendegsegbe", igy azert becsuszik nehany nem igazan megfelelo kajalas :-(
Teljesen komoly. :)
Biztos köze van ahoz, hogy előző héten összevissza ettem mindent, és most igyekszem megint ésszerűen kajálni. De napi egy étkezéssel nem lehet sok kalóriát bevinni. Jó, hát persze napközben ha nagyon éhes vagyok, bekapok egy falat akármit. De szó szerint. És négy után nem eszek egyáltalán, hanem csak vizet iszok.
Amíg anyukád nálad van, esetleg próbáld őt is rávenni a fogyókúrás étrendre, és olyan ételeket csinálni, amik nem hízlalnak.
Biztos nem lesz ellenére, ha te fogsz főzni, és pihenhet. :D Ő meg addig tornázhat helyetted. :P Wii-nek mindegy.
Ez komoly????????
Mindenesetre a menu szimpatikus ;-)
A rakott krumplit az en csaladom is befottel eszi :-)
Reszemrol tegnap kb fel kilo csoki, 1 tal tesztaleves, este majd fel kilo csirke mell es comb + 2 paprika es juhturo.
A sulyomat inkabb nem mondom :-D
Jelenleg nem az erdekel, hogy mennyit fogok fogyni az elkovetkezo 1 hetben, hanem csak az, hogy ne menjek 115 kilo fole amig anyam haza nem megy :-D
Csak hogy csorgathassátokat a nyálatokat :P
A mai menü: lencseleves lesz, és rakott krumpli. Lehet, hogy hozok fel hozzá befőttet, mert mi ilyen perverzek vagyunk, hogy nem savanyúságot eszünk hozzá. Remélem, holnapra marad annyi, hogy ne kelljen megint főzni. A vendégeknek csinálok egy kis krumplis pogácsát és forralt bort.
Most találtam egy recepetet, sütőtökös-almás muffin, lehet hogy azt is kipróbálom.
Jó étvágyat! :P
Ja, és péntek óta fogytam egy kilót. :D
Jajj, hát ki gondolta, hogy többszáz (ezer) kilómétert utaznál egy kis csokiért meg egy üveg piáért. :PPPP
Egyébként nálunk jobb bulikat lehet csapni, mert nem zavarja a szomszédokat, és lehet bográcsozni, szalonnát sütni. :DDD
Hétfőn jön át az egyik barátunk, bemutatja az új nőjét. Biztos, hogy nem lesz diétázás, megint felugrik majd pár kiló. :(
Rosszalkodunk, rosszalkodunk???
Engem bezzeg nem hivtok, mi? ;-)
:DDD
Italt vigyek?
Hatalmas csajbuli lenne a vége. :D
Itt az en vacsoram:
10x10 fekvenyomas
40 perc cross-trainer
5x10 ferde haspres
10x10 vallrahuzas szalaggal
es ez meg csak az elöetel volt ;-)
Hmmm...Frankfurtileves...De régen ettem olyat...Még talán a menzán sulis koromban...De szerettem nagyon...
Ma úgy látom minden kaja nagyon"bejön"amiről irtok...A francba...:SS
Ma frankfurti levest ettem, egy jó nagy tányérral, és igazából így estefelé már nem is vagyok éhes.
Tegnap fogytam pár dekát, majd reggel kíváncsian állok arra a bizonyos mérlegre.
Tornázni meg egyszerűen nincs kedvem. :/ Annyira fárasztóak voltak ma a kicsik. Szerintem a lány is elkapja az influt, azért volt ma ilyen hisztis p...csa. Többet fetrengett a földön meg nyafogott ma, mint amennyit nem.
Majd tornázok, ha 80 kiló leszek. :p