Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Mivel mindenki vagy lustalkodik vagy bulizik, en meg egyenlore vegeztem a mai meloval, igy elkotrodok aludni :-)
A versenyzoktol meg lassacskan kernek adatokat! Nagyon ellustultak a holgyek mostanaban!
Tudnam mi a fenet csinaljak :-(
Almos vagyok, le kene fekudni, de lehet, hogy ez a hulye program amit tesztelek meg is pusztul rogton :-(
Nem tudom hány oranyi futas utan szokott megdogleni, de a teljes futasi ideje 16 ora :-P
AAAAAHHHHHHH :-(
Az en modszerem olcsobb es egyszerubb...
Ki kell koltozni egy orszagba nyelvtudas nelkul (nagyon minimals 3 honapos angol tanfolyam) ugy hogy senki ne tudjon magyarul. Ugy meg fogod tanulni mint allat :-DDDD
Tudom, ez isteni módszer! Mi a lakótársaimmal azt tervezzük, hogy 4 nyelvű (angol, német, spanyol, finn - ki milyen nyelven tanul éppen)rövidke szövegeket fogunk kiragasztani a WC-vel szemben :P
Másik módszer, bár nem túl esztétikus: a tárgyak nagyrésze fel van cetlizve, jelenleg éppen spanyolul, azelőtt finnül volt. Ennek köszönhetően pl. gőzöm sincs, hogy kell finnül kenyeret venni, viszont tudom, hogy mondják a vécétartálynak :))))
Nem is fordítok. Illetve de, csak nem könyveket, hanem szakmai leveleket, termékrendeléseket, illetve írni kell ilyeneket idegen nyelven.
Álmaim melója egy négy órás pénztárosi állás a közeli T..ban. :D
Elmegyek büntitornázni, meg se mondom, hogy mit ettem, amivel kiérdemeltem. ;)
Aztán elteszem magam holnapra.
Nemet kozep es angol alapfok marha keves ahhoz, hogy forditokent melozhass :-(
De egyebkent gratulalok, nekem semmifele nyelvizsgam nincs es eselyem sem lenne ra :-)
Az a vicces, hogy eddig az irodai munkáim 80%-át internettel kapcsolatban végzetem, és simán tudtam otthon is. Egy időben csináltam néha, mikor a fiam beteg volt, otthon dolgoztam, csak egyszer-egyszer ugrottam be az irodába.
Amúgy sincs igazán itthonról végezhető meló, ha csak nem zeneszerző vagy író valaki.
De irodában is csak akkor van esély munkára, ha van ismerős, aki "betol". Akkor meg azon agyalhatok, hogy lesz megoldva az ovibajárás.
Bölcsi nincs, így azon nem kell gondolkozni. Azt még nem tudom, hogy az utolsó évet hogy fogjuk kibekkelni a gyes-ből, de a végére biztosan nagyon karcsú leszek. :D
Nem igazan az a szakma amivel otthonrol lehet dolgozni :-( Nekem ilyen szempontbol konnyebb volt :-)
17 evesen talalkoztam eloszor szamitogeppel es egyertelmuen kozolhetem, hogy azonnal eldolt, hogy mi lesz belolem. Aztan mivel 24 evesen gerincserv miatt reszlegesen benultam (szerencsere csak par hetig tartott) az is eldolt, hogy veszettul ra kell hajtanom, hogy otthonrol dolgozhassak. A vallakozokent melot nagyon nem szerettem, igy marad az otthonrol melo es a fix fizetes.
Esetleg töltött almát tudsz csinálni, csak diót kell rakni a közepébe.
Gyümölcssaláta? Attól függ, mi van otthon.
Egyébként is, gyümölcs napon korlátlan mennyiségű gy-öt lehet enni. Jó étvágyat!
Menedzserasszisztens és külkerügyintéző, két nyelvvizsga, és némi szakmai gyakorlat. De nem igazán kapkodnak egy kétgyerekes anyáért, aki vidéken lakik és "bejárós".
Vállalkozni nem lehet, mert egy vagyon kell hozzá. Az sem mindegy, milyen a munkaidő, mert az oviba hozni-vinni kell (majd) a kicsiket, és több műszak nem jöhet szóba.
Kaparok, mint malac a jégen, hátha összejön valami.
Csinalj kompotot :-)
Az is gyumolcs.
Dio, mogyoro, mandula, aszalt szilva, datolya is gyumolcs.
Sot, a sult alma is gyumolcs, ha szereted :-D
:( Nem a pénz miatt mondtam.
Hanem mert most megint lehet mindent kezdeni előlről, és pont nem a legjobbak a körülmények az álláskereséshez. Most tanulni se tudok semmit, mert az is túl drága, és garancia nincs rá, hogy új szakmával jobban el tudok helyezkedni.
Ráadásul én is szívesen dolgoznék itthonról, de nem igazán divat errefelé. Neeeem, inkább napi 9 órát kell ülni az irodában, és a főnök vigyázó szemei előtt dolgozni interneten keresztül és e-mailt írni. :(
Most annyira tele a puttonyom. A Mikulás hozzám képest sehol sincs.
Megverlek banyamancs!
Egyebkent ne irigyelj. En inkabb el sem gondolkozok azon, hogy jol dontottem-e tizenakarhany evvel ezelott, hogy a munkamat valasztottam es nem azt, hogy csaladom legyen. Jelenleg tuti... lakast epitettem, motorozok, izgalmas a munkam (es szeretem is). De mit fogok majd mondani 10-20 ev mulva egyedul???? Meg testverem sincs. A teljes csaladom 3 emberbol all (a szuleim es a nagymamam), ennyi.
Szerintem te "gazdagabb" vagy :-)
Irigyellek, hogy ennyi munkád van, és legalább tudod, mit fogsz csinálni a közeljövőben.
:(
Szeptemberben már két éves lesz a nagylányunk, én meg megint töröm fejem, hogy "mi leszek, ha nagy leszek". A volt munkahelyem sem vár szívrepesve, és nem is szeretnék visszamenni. Megoldhatatlan is két kicsi mellett.
Kész agyrém. :(
A kedves párom is jól el tudja cs.ni az ember hangulatát pár napra. :(
Én (hülye, tudom) meg eszek. Megint. A mérleg közelébe se merek menni, mert tudom, mi lesz a vége.
Esely nincs ra. Ha mazlim van akkor meg ma eljutok a lefekvesig, ha nincs akkor majd holnap.
Dec 20-ig ez fog menni minden nap :-(