Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Jó reggelt!
Látom, mindenkinél zajlik az élet.
Ma Luca nap van, asszonyoknak dologtiltó nap. Úgy döntöttem, hagyományörző leszek. :D
Kaja van, begyújtottam, szopogatom a torokfájás elleni cukorkát, ami rettentő pocsék.
A gyerekek meg elvannak, épp macskáznak.
Esik a hó! Ha megmarad, hamarosan lehet menni szánkózni. :) De jó lenne elmenni kirándulni az erdőbe, amikor friss a hó. :DDD
Egyebkent a sracok akik jottek pakolni most nagyon utalnak :-)
Egy 220 cm hosszu 4 ajtos szekrenyt megprobaltam atvitetni veluk egyik szobabol a masikba. Persze nem ment :-( Igy mondtam, hogy akkor szedjek szet, megy kidobasra es veszelk masikat.
Szetszedtek, viszont igy ki is derult, hogy ossze lehet rakni ujra.... Sejthetitek... a legbájosabb mosolyommal kozoltem, hogy "Igy darabokban mar at lehet vinni a masik szobaba......" :-DDDDDDDDDD
Szegenyek a 2 nap alatt szinte minden butort megmozgattak a lakasban, lakasbol, lakasba :-D
A fo pakolaszas keszen van, de meg jo par nap lesz mire az aprosagokkal (mindent kimosni, megtalalni az uj helyet a konyveknek, aprosagoknak, stb) vegzek :-(
Plusz most megy az elmebaj, hogy a jovo heten vegyek-e egy kocsit vagy inkabb bereljek egyet 6 hetre :-D
Itt vagy még, Olga?
Mindig elkerülöm az embereket ezen a topikon, nem értem.
Fáj a torkom, nyügi vagyok, a film is mindjárt kezdődik.
Ha sehol senki, megyek feküdni.
:( Ma is csak este fogok tornázni.
Ügyik vagytok!
Majd igyekszem példát venni.
Többiek vajon merre járnak? Biztos tornáznak ezerrel.
Ma nálunk havazott egy picit, de nem annyi, hogy megmaradjon.
Szia!
Én is fehérjenapozok!Vagy inkább levegő napozok,mert alig jutott időm bármitis enni.
Savanyú káposzta van bennem és kefir.Gondolhatod,hol kötöttem ki!Oda ahová a király is gyalog jár :-)
Jó reggelt! Sehol senki?
Ma már tornázni fogok. Tényleg! Amikor a férjem itthon van, egyszerűen nem szokott összejönni. Amúgy is hülyén érzem magam, hogy itt a nappaliban kalimpálok, és mindenki nézi. :)
Nem tudom, mi lesz a mai kaja, ötletem sincs.
Lesúroltam a kőkorszaki tűzhelyet, ami roppant praktikus így az ünnepi sütés-főzés előtt. :D
Babaruhát keresgéltem, rendezgettem, és ennyi.
Ma valahogy nem jött össze a torna megint, de talán (?) holnap.
Sziasztok!
Ma rekordot döntöttem mozgás területén!
30 perc sztepperezés
50 felüllés
15 perc sztepperezés
Sziasztok csajok!
Hát, ma megint meggyenteltem a hájréteget, ami rajtam van...teljesen pontosan ugyanazt, és ugyanannyit csináltam, mint tegnap előtt. Ja, és bónuszként konyhafestés, sikamika, stb...
de legalább kész lett, holnapra csak az ajtó letakarítása maradt. És holnap persze folyt. köv. fürdőszoba :-(
sose leszek kész...
Sziasztok!
Ma ismét fogorvosnál voltam, meg ajándékokat vásárolni, meg keresztelőre ruhát. Nem voltam otthon egész nap. Majd este visszaolvaslak benneteket!
Puszi nektek!
Fel a fejjel!Túléljük a nehéz decembert akárhogy is legyen!Legrosszabb esetben ici picit felfüggeszted a diétádat és januártól frissen,gőzerővel folytatod!
Ja és janúártól húsvétig nincs"nagy"ünnep ami kísértésbe vigyen :-)
Hurrá, hurrá! 67,8 kg (és piros napokon!!) :-D
Ria, kérem szépen frissíteni :) és már a zsírszázalékom is lejjebb ment 2%-al :D végre beindult, mert vagy 3 hete stagnálok, lehet, hogy több is.
Annyira letörtem. Már tíz napja nem fogyok megint semmit, pedig igyekszem. Mi lesz, ha jön a Karácsony, és nem fogok tudni keveset enni? Ráadásul vendégek jönnek, mi is megyünk, és kétlem, hogy egy sima görögsaláta lesz a menü. A leves-sülthús-sütemény tiró elképzelhetőbb. :(((
Januárban majd lekoplalom.
Ilyenkor annyira "szeretem" a családot, megbeszéljük, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot, mert egyszerűen nincs miből. De persze kiderül, hogy mindenki vásárolgat, és tudom, hogy úgy is vérig sértődnek, ha nem kapnak semmit. Ráadásul nem az a társaság, akik értékelnék a saját készítésű dolgokat. Fene megeszi, totális csődbe jutunk hó végére, vagy összeakasztjuk a bajszunk a komplett rokonsággal.
Nem lehetne ezt az ünnepet átugrani? Miért nem hódol a család valami más világvallásnak, mondjuk Buddhizmus, vagy Zen? :(
Annyira idegesítően nyikorog már 5 perc után is a sztepperem...Lehet haldoklik...
Sikerült előbányásznom a hulahopp karikámat!
Még a végére sikerűl összehoznom a rendszeres mozgást :-)