Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Rakott sült zöldség recept

Rakott sült zöldség recept

Elkészítési idő 45 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 213 kcal
Zsírtartalom 12,1
Szénhidráttartalom 14,2 gramm

A Rakott sült zöldség hozzávalói:
30 g padlizsán
30 g cukkini
30 g burgonya
70 g leveszöldség
20 g kefir
20 g óvári sajt
10 g vaj
grill zöldség fűszerkeverék


A Rakott sült zöldség elkészítési módja:
A karikára vágott burgonyát, a padlizsánt és a cukkinit vékonyan kivajazott tepsibe rétegezzük, fóliával letakarva 200°C-on 30 percig sütjük, közben a főtt zöldségeket is felkarikázzuk, a többiek tetejére rétegezzük, átforrósítjuk (kb. 10 perc), meglocsoljuk kefirrel, megszórjuk reszelt sajttal és visszatoljuk a sütőbe annyi időre, hogy a sajt ráolvadjon és megpiruljon.

Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A rakott sült zöldség elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook