Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott nokedli darálhússal recept

Rakott nokedli darálhússal recept

A Rakott nokedli darálhússal hozzávalói:
Nokedlihez:
0,5 kg liszt,
3 tojás,
víz,


egy fej vöröshagyma,
40 dkg darált hús,
20 dkg füstölt sajt,
2 dl tejföl,
2 egész tojás


A Rakott nokedli darálhússal elkészítési módja:
serpenyőben pirítsuk meg apróra vágott vöröshagymát, majd adjuk hozzá a darált húst, és pirítsuk tovább,izesítsük sóval, borssal és a kedvenc zöld főszerünkkel. Vajazzunk ki egy tűzűlló tálat és tegyünk az aljára galuskát, majd húst, megint galuskát és húst. Végül pedig galuskát megint. A húsra szórhatunk egy kevés sajtot is. Keverjük össze a sárgáját a tejföllel és a maradék reszelt sajttal, ezzel öntsük le az egészet. Takarjuk le és 180C°-on süssük körülbelül 20 percig, majd még 10 percig tető nélkül is.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott nokedli darálhússal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook