Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Bizony-bizony :)
Mondjuk ez a doki meg is mondta még az elején, hogy nem híve az állandó vizsgálatoknak, persze ha van rá valami ok, akkor igen, de nem legyen!
És mondtam is neki, hogy nem is lesz :)))))))
Nem a nemét még nem láttuk, talán majd legközelebb ha megyünk - júl.1.-én :)
De a lényeg, hogy minden oké.
Ja és a dok egyébként nem vizsgált meg hál Isten, sőt azt mondta ha nem muszáj akkor nem is kakr majd csak valamikor a huszon valahanyadik héten, amikor kötelező. Tehát juhéj!!!!!!!!!!!!!
Ennek főleg azért örülök, mert itt valaki írta, hogy havonta megvizsgálják, de uh-al meg nem mézik meg mindig, na nálunk ez fordítva van. Most is csak uh. volt, a múltkor is és legközelebb is :)
Szia! :-DD A kor miatt én nem is aggódom, minden mérésnél + - 4 nap :-))
Ugye micsoda élmény?? Neme nem látszott??
Pofka megy a drukk!
feladni nem szabad!
Sziasztok!
Tegnap voltunk dokinál :))))))))))))))))
Kis Ficánkát alig tudta az orvos megmérni, egyfolytában ficánkolt vagy elbújt :)
Kicsit bekapcsolta a szívhangot is és kaptam képet is, igaz nem sokminden látszik, mert mondom a doki nagyon megküzdött vele:)
Nagyon jó volt, csak én alig láttam valamit, mert apának mutogatta a doki egyfolytában. Mikor kikeltem magamból, hogy én is akarom, akkor meg megint elbújt, de legalább a kis fejecskéjét meg az egyik kezecskéjét láttam ahogy a fejéhez emelte :)
Ja és a doki kikalkulálta, hogy épp csüt.-i fordulónappal 15 hetes voltam tegnap, tehát ma 15 hetes 1 napos, én meg úgy mentem oda, hogy 14 hetes és végül is 4 napos, tehát 3 np a külömbség.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?