Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szép napot!
Gyönyörű volt a tegnapi nap,nagyon boldogok vagyunk.Igaz csak 8ig voltunk,de ennyi elég is volt.Mindjárt indulunk a nászútra.Most öltözünk.Apa is egyfolytában mosolyog és azt mondja nagyon boldog most!
Ha megjöttünk írok,de helyzetjelentés nélkül nem mentem volna el.:)
Pár képet is tettem fel.
Puszi!
Sziasztok!
Nekem folyamatosan hányingerem van :-( Reméltem, hogy most megúszom, de nem. Viszont ma kész lett az íjam így az elterelte róla 1 kicsit a figyelmem :-)
Holnap meg megyünk bababörzére, remélem kapok esőkabátot meg szandit Nándinak.
Susika te tuti, hogy kismami vagy :-)
megek,reggel melo,jó éjt!
Vigyázz magadra!
puszi
Hajrá! Apázzál amennyit csak tudsz:)))
Ő próbál kedves lenni,meg simogatni,de jelenleg nem vagyok ráhangolva,tudom hogy ez lene a legjobb,ugyhogy próbálom magam elengedni,és örülni minden szépnek:-)tudom hogy az lesz a legjobb nekem is,és a babának is ha van:-)
Mondjad a párodnak, hogy kényeztessen egy kicsit. Terelje el a figyelmedet a rossz dolgokról.
okés,már megnyugodtam,csak hirtelen beparáztam hogy reggel leesett a hőm 36.8 ra....
Susika!
lesz baba, csak ne legyél olyan görcsös.
sziasztok,hazaértünk,már le is tusoltam,megbeszéltük apával,semmi gond nincs ha most még sincs babó..ráérünk...úgyhogy megnyugodtam:-)
Ti hogyvagytok?
oks,most megyek ég a gyomrom,elmegyek veszek valami finomat:-)legalább kiszellöztetem a fejem..kcisit,,meg sétálok apával:-)puszi,holnap jövök:-)
Akkor nincs miért aggódni. Pihenj amennyit tudsz.
hányinger,hánytam is már,sok pisilés,fáradékonyság,mellem érzékeny föleg a bimbó.....mensi elött annyira szokott fájnihogy nem tudok hason aludni,most ennek semmi akadálya
mindenképpen hétön tesztelek ujra,mert keden reggel a dokinak tudok pontosat mondani akkor..mostmár nm oszt nem szoroz ez a pár nap:-)
Akkor nyugi:)
Hétfőn csinálj tesztet. Lehet hogy most ágyazódik be.
dokibácsi is azt mondta mivel hosszu a ciklusom,igy kicsike még...ha baba van a pociba
Lehet hogy most helyezkedik:)
Ha későn fogant akkor most fog még csak termelődni a hcg-d.
okés,megpróbálok:-)figyi a ciklus.hu beirta a peteérést 31.ére:-)
[link]
NE IDEGESKEDJ! Vegyél nagy levegőt és fújd ki. Tényleg nem tesz jót. Ha stresszes vagy akkor meg még rosszabb. Gondolj vmi szépre.
Jó lenne ha igazad lenne,hétfőn reggel tesztelek,kedden reggel dokibácsi..aztán meglátjuk:-)próbálok nyugodt lenni,de őszintén megmondom minden idegesít:-)
Ne ess kétségbe, mert ez még a babának jó hő. Nekem is ennyi volt. Nyugodj meg, mert nem tesz jót a babának.
Mzsuka,nagyon sok boldogságot Kívánok:-)
de leesett,eddig 37 volt,meg 37.1.három napig,ma reegelre 2 tizedet esett vissza,de mensinek semmi jele...
Szia Susika!
Az jó nem? Nem esett le a hőd?
sziasztok!miujság?velem semmi jó:-(
reggelre 36.8 lett a hőm:-(
Ha izgulsz vagy ideges vagy akkor persze hogy felszökik a pulzusod. Nekem is szokott , bár én nem mértem még.
Azt tudom, de ugye nagyon idegesen keltem, most mmár nyugodt vagyok, csak a pulzus nagyon magas 100-101 minden mérésnél, még ha a többi normális is, szerinted a baba miatt kalapál ennyire! Ált 80-at szokott verni!
100-110/ 60? Talán. Igazából nem vagyok benne biztos, de azt tudom hogy a 140/80 fölött már nem jó.
Kismáink segítsetek mia normális vernyomás terhesen, nem találom sehol és nekem a pulzus folyamatosan 100 körül van!
További ajánlott fórumok: