Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Nekem egyenlőre semmilyen panaszom nincs:))))
Annyira kívános se vagyok, csak néha.
Tegnap telefonon beszélgettel a barinőmmel, mondta, hogy kakaót csinál a kisfiának, hát fél órán belül a boltban kakaót vettem :)
Majd egy szuszra megittam a 0,33-as kakaót:))))))
Majd teszek fel képet.
Ez alkati kérdés szerintem.Az egyik barinőm 3 héttel idősebb terhes nálam.Ugy néz ki,mint ha 7 hónapos lenne.De szerencsére minden rendben a baba méreteivel.
dE az jó nem?
én örülnék ha már ott tartanék:-)
:(
Nem válik be semmilyen praktika?
Bizto hallotál már sokat. Ágyban pár keksz stb.
Én most reggelizem.Jóízűen:-))
Bocsi,levagyok maradva...Miért mész most dokihoz?
Ja, én nem vagyok émelygős :)
Csak mindig éhes :))))))))))
jól mondod
türelem türelem :)
Na nekem épp ez a bajom, hogy amikor mondom is alig hiszik, nemhogy egyből rákérdezzenek :((((((
Na jó, tudom te idősebb vagy.
ANett!!!-Türelem, türelem!
kérünk képet :)
nekem tegnap rácsodálkoztak hogy még csak ennyi idős vagyok és ekkor a hasam :D :D
ha nem esik jól akkor inkább hagyd
de azért tudd enni muszáj, ha nem is vagy éhes akkor is
Én is jól!:-)
Nődögél a pocim:-))
Már többen rákérdeztek(akik rég nem láttak)?hogy mikorra vagyok kiírva.Ez olyan jó érzés,hogy látszik,hogy terhes vagyok:-))
Reggeli? Te jó ég én nem bírnám - mármint most, régen még simán kibírtam, sőt néha észre sem vettem, hogy már 11 és még nem ettem semmit, vagy 1 és még se regeli se ebéd - de ez eddig melófüggő volt, ha nagyon belemarültem akkor elfelejtettem enni.
Na most ilyen nincs, kinyitom a szemem és éhes vagyok :)
A munkába meg nemhogy belefeledkezni, de belekezdeni se tudtam még mindig pl. ma.
én viszonylag jól vagyok,csak nem esik jól a kaja amit ezsek,szoval leeht befejezem a reggelim,egy fél szedviccsel:-(
aztán lassna indulok fürcsizni,és irány a doki
Szia :)
én jól köszi
te?
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Nálunk is tök rossz idő van:-((
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?