Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
köszi
nem hagytam abba, csak érdekel hogy meddig kell...
végig vagy nem? vagy mit tudom én
én még mindig szedem. meg a vasat is.
azt mondta a dokim, hogy ne hagyjam abba mert nem túl jó a vérképem
de éppen én, ezért nem értettem :D
szóval akkor a lényeg, apázni kell, mindennap!
drukkolok
Kismamák!
ti meddig szeditek/szedtétek a vitamint?
Szia
nem értem...
ha most nem várod miért van még ott a tüsző?
az nyh ok, mert ott megtud tapadni, na de ne várd még ha még bent van a tüsző... előszőr megkell repednie kikell onnan bújnia, tehát apázni kell ezerrel, és csak ha már megvolt a tüszőrepi utánna nem kell várni
szerintem
anyám.. ilyet...
és akkor meghal az élet???
Hali csajok!
Most voltam uhn, és felfedeztek egy 23 mm-es tüszőt az egyik pfészekben! És 15mm-es a mnyh! Mit szóltok? Mostanság nem várom
Szia
oksa
és felvették így is, hogy te otthon leszel?
vagy ez magán?
De jó Manon, gratula! :)
De hogy is lehetett volna ez másképp :)
köszi :)
félig már lesett a kő, már csak az uh és teljesen lefog :D
Szia :)
jobbulást neked
Sziasztok!
Hogy vagytok? Úgy sajnálom, hogy nem tudok sűrűbben jönni, de a fiam minden szabad időmet leköti. Ami végül is nem baj. Szeptembertől megy bölcsibe, hátha akkor majd többször tudok jönni :-). Én megvagyok, gondolom picurka is jól van, mert folyamatosan émelygek :-(( Már betöltöttük a 8. hetet :-)
Azt nem tudom, hogy az én dokim mennyiért csinál dvd-t, de Nándiról kaptam ajándékba egy ha jól emlékszem 10 vagy 15 perceset. 6 db képet meg minden alkalommal :-)
nálunk 20.000 ft.
Én is kecskemétre megyek át ott 15 dvdvel meg fotóval. és ott lehet üdülési csekkel fizetni.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?