Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Később biztosan jobban fogod érezni - akkor ezek szerint nekem szerencsém van, hogy a hátsó falon van a méhlepény :)
Akkor ezért kezdtem el érezni már korán :)
Türelem - te is fogod nemsoká.
Egyébként te pont lemaradtál, hogy épp itt panaszkodtam, hogy még nem érzem mire itt nyugtattak, hogy legyek törelemmel. Délutánra le is nyugodtam és mikor hazamentem, lepihentem és akkorá rugott, egyből tudtam ez csak ő lehet és nem bélmozgás :)
Tehát türelem!!!!!!! :))))))))))
:))))
Akkor egyél te is :)
én is nagyon:-))
még a héten....
meg majd ha megy a kolleganőm szabira:-))
olyan jó neked hogy ilyen intenzíven mozogtok, én még mindig nagyon enyhén érzem. de remélem már majdcsak beindul
valahol azt hallottam hogy ha a mellső hasfalon van a méhlepény akkor nem lehet olyan intenzíven érezni, de remélem csak így az elején, később már majd fogom érezni úgy igazán.
Még most is kajolok :)
Fincsi szendvics sajtos tavaszi felvágottal :)
Úgy látszik ő is szereti :)
Én még mindig csak várakozó zónában vagyok. :-)
Olyan megnyugtató tud lenni ,amikor érzed,hogy mozog a picurka
Hellóka! Örülök, hogy újra itt :))))
Mi jól. És ti?
Hello mindeniknek,
hogy vagytok ma?
Köszi, mi jól - épp most reggelizem és közben elkezdett rugizni a babám :)
Tegnap kicsit lusta volt, nem nagyon rugdosódott, csak épp egy picikét.
És ti?
Szia!
Nekted is :)
Szia!
Teljesen együtt érzek veled!
Sziasztok Kismamik!
Nekem ma anniyra nem akaródzott felkelni, legszívesebben még mindig csucsukálnék. :(
Szia!
Ha munka van, muszáj... :-SSS
sziasztok
azta a kismamák mind ilyen korán kelők??? :-)
Szép napot!!!
Remélem mindenki jól van.
Mi ma megyünk vizsgálatra a terhesgondozóba,remélem jót mondanak.Mami elkísér.Aztán megyünk fel anyuékhoz,megnézem a kiságyat.Már nagyon kíváncsi vagyok rá.:)Egyre izgalmasabb ez a készülődés.:)
Puszi!!!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?