Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Bizony!!!:)
Én is megyek mosni.
Puszi!!!
Jaj,szegény!
Tartok tőle én is!
Valahogy kibírom majd!Nektek is sikerült!:-)
Puszi!
Hú,de megy az idő.Mennem kell sajna.:-(
Jó volt beszélgetni veletek!
Majd jövök,ha tudok!
Vigyázzatok magatokra meg a babóitokra!!!
Puszi!!!
Nálunk havonta van nyúlka..Ki nem állhatom.
Nálunk 3x vettek vért és 3x kellett pisilni is,de Manónak pl csak 2x.
Nekem nagyon alacsony lett a cukrom.2 óra elteltével 3,6.Már remegtem és szédültem.
Nekem talán amikor kiderült,hogy terhes vagyok akkor nézték utoljára a méhszájamat.Azóta csak UH-on voltam.Szóval akkor tényleg itt az ideje már,hogy megnézzék...
Jövő héten megyek cukorterhelésre.Remélem nem hányom majd ki azt a lötyit:-(((
Hányszor vesznek vért közben?
Még nekem sincs időpontom,de kb akkor van a 32.hét.
Nálatok nem vizsgálják havonta a méhszájat?Nálunk havonta nyúlkálnak..
Cukorterhelésre mikor mész?
Szia!De jó!!:-)
Hány hetes vagy?
Még nem kértem időpontot.Van még pár hetem addig.de szerintem a 26.héten elmegyek magánba is.Azt tanácsolta multkor a dokim,hogy menjek el hozzá egy nőgyógyászati vizsgálatra is.Mivel többször fáj a hasam.Én úgy gondolom a hólyagom miatt,de azt mondta azért megakarja nézni a méhszájamat.
A 26.héten csinálják normál esetben azt a vizsgálatot.de nálunk nincs ilyen.itt nem csinálják.
Szia!
Akkor láthatod a picurt.:)
Nekem is csak a 32.héten.Az augusztus 2.fele. Pedig tényleg jó lenne havonta az uh..Te mikor mész?
Azt olvastam,hogy a 32.hétig megcsinálják azt a vizsgálatot.
Az még jó pár nap...Kitartás!:-)
A hivatalos Uh-ra mikor kell menned?
Nekem azt mondta a dokim,hogy a 18hetes UH után csak a 32.héten nézik meg.Az tök sok idő.Én úgy gondoltam,hogy havonta megnézik.
Nektek csinálnak hüvely válladék(vagy mi a neve)vizsgálatot?
Nekem is szokott fájni a hólyagom ahogy belerugdos...De amíg tudom,hogy neki semmi baja addig kibírom,ha fáj.
19.-én megyünk 4d-re,remélem ott megmutatja magát.De nem tudom,hogy bírom ki addig.:)
Én is imádom a kis rúgkapálót.:)Jó mikor kapálózik,de néha már fáj mikor rúg,de nem bánom.:)
Hú...Az igen!
Tényleg,tudjátok már,hogy mi lesz???
Én úgy birom mikor mocorog a pocimban.Mindig figyelem ahogy hullámzik a hasam közben...:-))
Idegesítőek ezek a szőrszálak.De ennél nagyobb bajunk ne legyen.:)
Nyomni szokta nekem is.Este 10kor még kint voltam,aztán éjfél körül,úgy rátelepedett a manó a hólyagomra,hogy megint futottam.Utána hajnali 3kor,meg reggel fél 6kor.:)
Szia!:-)
Nekem is kijöttek szörszálak...:-(((feketék:-(((meg hosszúak:-((( :-DDD
És nyomja a hólyagod?Hú én folyamatosan tudnék pisilni járni tőle.
Nekem is előfordult már párszor,hogy felébredtem a mocorgására:-)Van,hogy véletlenül úgy fekszem ami nem tetszik neki...Na akkor azt egyből jelzi a kis bogaram:-)
Nekem alapból nagyon érzékeny a hólyagom.:-(((
Mi lesz még késöbb amikor még nagyobb lesz a picikém....
Közben visszajöttem.Nekem csík nincs még,csak pár apró szőrszál.Nektek nincs?
Szia Ilba!
Nekem sokat rugdossa a baba,de rá is szokott telepedni.Éjjel minimum 2x ki is kell menni.
Titeket éjjel ébresztett már a picur?Nálam kezd rászokni...
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?