Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
ezt azért már én sem...
jó jó, sok jó ember kishelyen is, na de akkor is...
Szia!
Hogy vagytok?Milyen volt az uh? Mekkora a picur?:)
sokan vannak így...
nálunk a szomszéd az építkezés előtt
28 négyzetméteren laktak 5-en, néha 6-an az anyóssal...
Szörnyű ez az egész rendszer..:(((
Erről jut eszembe.A 88éves nagyimnak kezdődő tüdőgyulladása van.:((((((Azt mondja a doktornő,hogy időben elkapták,így talán nem lesz baj.Olyan rossz,hogy nem mehetek be.:(((
És képzeljétek,tudják,,hogy a mami epés,nem ehet tejeset,erre tegnap ebédre a leves mellé tejbegrízt kapott/de a nagynéném ott volt,nem engedte,hogy megegye/,este meg kefirt/azt meg anyu vette el tőle/.
Szia!
Igen,a hálószobát.És ami vicces,hogy itt ahol aludni akarunk,szintén át kell színezni,mert rózsaszín a szoba,de még maradt festék.:)
A többit helyiséget meg átmeszeljük.
Képzeljétek,szombaton mennek ki a lakók onnan,a 2szobás házban lakott egy házaspár 4gyerekkel,és a nő anyjával.Heten!
biztosan lesz,
sajnálom, hogy nálatok mindig jön valami.
De a lényeg, hogy a babával minden ok :)
és hogy szeretitek egymást a pároddal akár milyen nehézség is jön :)
az is szép...
én amin kiakadtam, hogy a nagypapám szíves volt... kellett neki vizsgálat pajzsmirigy, sos mert hogy a gyógyszerhez kellet... 3 hónapra rá kapott... aztán eljött az időpont, és bár kórházban volt, nem csinálták meg neki,mert nem volt friss laborja :(
sajnos a következőt már nem érte meg... :(
Szerintem durvák ezek az időpontok, főleg hogy ha odamegy az ember, fél/háromnegyed órás szünetek vannak... :(
Nem semmi a sürgősségi időpont...
Bár nekem is van ilyen "közeli időpontom". Bálintnak kértem júniusban a szemészetre időpontot, és NOVEMBER 2-ára kaptam!!!
Jó reggelt!
Mzsuka, nem irigyellek a költözés miatt, de az jó, hogy jobb helyen lesz az albi. Mostanság festettetek, nem?
majd szép lassan megoldjátok, azért vigyázz magadra nagyon közben
remélem sikerül megvennetek :)
basszus.........
Csak ez a nyugalom ami itt van..Hiányozni fog.Meg már fáradt vagyok a költözéshez.De tényleg muszáj.Itt pár méterre lesz a bolt,buszmegálló,posta,doki..Sőt még az ovi is 4-5házra van.Mondjuk utóbbi csak akkor lesz aktuális,ha megvesszük a házat.
Képzeld a derekam nem jött helyre.Kértem időpontot az ortopédiára. Sürgőséggel(!) kaptam időpontot,mert hogy már a 27.hétben vagyunk. Az időpont: szeptember 14. Szerinted?
Mi is jót aludtunk hajnali fél 5-ig,aztán Babóca felébredt és hatalmas rugdalózásba kezdett.:)
Azért költözünk,mert itt van egy 50m-es köves-földes rész,ahol télen nem tolják a havat.babakocsival nem tudnák kimenni,max kocsival,de ugye így nagyon apához lennénk kötve,mert nekem nincs jogsim.Ő meg fél,ha véletlenül el kell majd menniük vidékre pár napra,akkor mi nem tudunk menni sehova.
Ez 2szobás ház,nagy konyhával,melléképületekkel,padlással,pincével,nagy kerttel és lehet,hogy még el is adja nekünk a főnöke.
Szia Zsuka köszi :)
jól aludtam, és te?
miért kell költöznötök???
Hogy aludtál?
Szépek a ruhák.:)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?