Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Hát az nem jó:(
Sok az a 10 hét:(((
Egyébként hihetetlen hogy már 24 hetesek leszünk jövőhéten...
elrepült ez a pár hét.... :)
Nem mert a legközelebbi uhu csak a 28 hetes lesz az meg szeptemberben van
havonta kell járnom dokihoz, de uhu csak leeglőszőr, 12 hetes, 18 hetes, 28 hetes és a végén van :(
Drága Anett, én 6-án láttam, és valamikor szeptemberben fogom legközelebb...
tehát én irigykedem a te két hetedre elhiheted :)
Gondolod?
De már olyan rég volt elseje, akkor láttam utoljára :(
Sziasztok!
Anett!
Neked legalább csak 2 hetet kell várni. Nekem még 1 hónapot hogy újra láthassam:(
Sziasztok :)
Anett hamar elrepül :)
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Augusztus 12. nagyon-nagyon-nagyon messze van még :(((((((
Most beszéltem az asszisztenssel - akkor rendel a dokim legközelebb :(((((((
Du. 17:20-ra kaptam időpontot :((((((((
Nagyon-nagyon messze van még :(((((
Meg akarom nézni a babámat már!!!!!!!!!!!!!!!
:)))
Igen - az nagyon jó lesz :)))
én tudom, hogy nekem mi a problémám...
Én sem voltam soha nádszál kisasszony. 60-62 kg a számomra ideális súly, most kb. 5-tel több vagyok, anyósomnak köszönhetően. Ezt viszont képtelen vagyok ledolgozni. Nálunk otthon nem volt divat soha a vajas lekváros kenyér, a vajas mézes is csak apunak a mániája. Meg a süti. Anyu is, én is szoktunk sütni, de ott van a konyhában és ha valaki akar bemegy és eszik. Anyóséknál, méz, lekvár, süti állandóan... Tudom nem kéne enni belőle és kész, de ő rakja el a lekvárt, meg kell kóstolni, ha én édeset eszem olyan, mintha nem is ettem volna, kénytelen vagyok enni rá valami sósat, ez ugye már dupla kaja... ebéd után még ott kell ülni 2 órát az asztalnál beszélgetni, süti az asztalon, automatikusan oda nyúl az ember a két óra alatt többször is... Szóval ez az én nagy bajom! :(
Értem :(
Drukk neked, hogy sikerüljön a fogyás és a baba is hamarosan :)
van Béres Alexandrának egy 21 napos programja, ezt gondoltam kipróbálni, páromon is :) és mellé tornázni, szintén BA. Megvan az a DVD, amit már terhesen csinált...
Egyébként írtam privit...
Sziasztok!
Inci, hétfőtől én is fogyózom!
:((((
Mi baj?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?