Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
sziasztok, nem tudjátok mi van a manonnal?már rég láttam itt a fórumon...vagy csak én nem figyelek jól....
tud valaki valamit róla és a piciről?jól vannak?
Jó reggelt!
Látom mindenki nyaral...:-)
Nem nagyon pörög a fórum.
Remélem mindenki jól van!?
Puszi!
Lassan elköszönök csajok, nemsokára megyek szülésfelkészítő előadásra, ma a szoptatásról lesz szó :)
Aztán holnaptól szabi, és otthon még nincs netünk, úgyhogy valószínű nem fogok tudni bejelentkezni... :(
Mindenki vigyázzon magára!
Pussz!
Nem is akármilyen - most néztem meg!
3. fokú vörös viharjelzés! Jéggelm mindennel!
Remélem azért olyan nagy nem lesz!
Volt bizony!
Kár, hogy már megint ilyen fülledt meleg van - nem bántam volna pár hűvösebb napot.
Egészségetekre! :)))))
Mi is most fejeztük be :)
Én kicst jobban vagyok, de azért még mindig nem vagyok a toppon - szerintem az idő miatt vagyunk ilyen hülyén. :(((
:))))
Már lenyugodtam - tudod terhességi kirohanás, na meg beszéltem a párommal is, ő is lenyugtatott :)
Mindjárt befejezem az ébédemet is, már jobban is vagyok, és szépen elkezdek dolgozni :)
Tehát csináljam a dolgom, amit már eleve alig bírok, plusz kapkodjam mellette a telefonjait!
És még szarul is vagyok!
Szép napnak nézek elébe!
Csak az a baj, hogy főnök nem fogja fel hogy terhes vagyok - azt hiszi ugyanúgy sőt, még többet bírom dolgozni! Hát téved!
Sőt a ma nap "poénja" hogy rámirányította a telefonját!!!!!!!! Nagyon frankó! Nem elég az a sok hülye aki engem zaklat, most még rámsóz jópár + telefonhívást!
Nagyon boldog vagyok!
10 órától vagy 8-an keresték már!
:((((((((((((
Szerintem nekem is, csak nem tudom megmérni :(
Most hogy így belegondolok nem sok értelme van annak, hogy még dolgozom, mert a munka valahogy nem halad - ami nagyon sürgős azt megcsinálom, de a többi csak halmozódik, mert nem bírom - tényleg nagyon jó lenne már, ha jönne valaki!
Mondjuk én szóltam időben, arról nem tehetek, hogy senki nem vette komolyan.
Na mindegy ezt a 2 hetet még valahogy kibírom, utánna me csak jön már valaki!
Hú, csajok - én most valahogy nagyon sz..-ul érzem magam.
:(((((((((
Az idő miatt lenne? Gyenge vagyok :(((
??? Passz!
De holnap a védőnő biztosan megmondja - a doki azt mondta nincs más dolgom egyenlőre, csak, hogy növesszem a babát. :)))
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?