Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Párom szerint azért már látszik, hogy híztam, meg már azért én is érzem, marha nehéz lettem saját magamnak is :)
Az egyetlen kismamigatyóm, ami van, már elkezdett kényelmetlen lenni, szóval a fenekem is nőtt sajna, de hát szélesedtem is elég sokat ugye a medencémnél, valahol csak ki kell férnie a fiamnak :)
Mondjuk félni nem félek, mert úgyse fog rajtam maradni sok felesleg...
Gondoltam én is a turira.Csak még sose voltam,nem tom hova menjek.Majd lehet körülnézek.Mert ugye szinte havonta kinövik a ruhákat.
Gondoltam én is a bérlésre.De olyat néztem amihez örző is van,az meg ugyis kell akkor egyben letudom mind a kettőt.
Hú...akkor ti már belehúztatok.Nekünk eddig kb.50eft ment el.Na jó,de még szinte semmink sincs.Majd egyszerre akarunk megvenni mindent.Kinéztem egy boltot ott akarunk bevásárolni.(babakocsi,kiságy,pelenkázó...stb.)
Hát tényleg jól leveszik a szülőket...
Azta Manó!
Hol a fenében van rajtad ez a sok kiló????????
nacikat ugyanazok feltudod venni amik régen voltak nem? vagy már nem?
persze tudom hasnál nem jó de úgy egyébként?
köszi hát én is remélem hogy találok.
Persze hogy meg van ezen a napon jöttünk össze :)
én már régen megmondtam ha egyszer esküvő lesz csakis ezen a napon lehet.
Valahogy számomra ez nagyon fontos. Sokmindenből szívesen leadok de ebből fix hogy nem.
Ha kell akkor megyünk másik anyakönyvvezetőhoz de ezen a napon kell lennie ha lesz.
Ha idén meglesz igazán szép 10 éves évforduló aji lesz :)
Köszike, jól vagyok, minden oksi, védőnőnél voltam, hát megint kerekedett a szemem, amikor megmért...
61 kilónál tartok... :-SSSS
48-ról kezdtem...
A párom már most mindenkinek mondogatja hogy őt nem lehet eltántorítani a szülőszobától... hát kivi leszek hogy fogja bírni :)
Bár alapból nem rosszullevős típus de szülésen még nem volt :D
igaz én sem :D de nekem muszáj bírnom majd :D
Egyszerű,de nagyszerű!!!:-))
Ennél több nekem sem kell majd.Én sem akarnék nagy felhajtást.Csak a szűk családikör.
Az időpont is megvan már,az tök jó!
Rem. találsz valami jó rucit!
Szia!
Hogy vagytok?
6.-án majd kiderül mit mond a szívorvos,de én reménykedek.
Én mondtam apának,ha bejön,de úgy érzi nem bírja,bármikor kimehet majd,nem fogok haragudni rá.Nekem már az is elég,ha a vajúdáskor mellettem van.
Szia :)
mizujs?
hogy vagy így az utcsó munkanapod előtt 1 nappal, illetve már csak kb féllel?? :)
ki bizony :(
olyan mint az esküvőkor... .egy sima csokor 2 ezer ugyanaz ha már esküvőre megy 5... és ez csak egy csokor és a legegyszerűbb verzió :(
Siófokon bementünk egy bababoltba outlet volt kiírva... 200 alatt nem volt babakocsi...
a 3 részes ágynemű nem volt 20 ezer alatt...
mi ez ha nem rablás?
Remélem minden rendben lesz!!!Bár csodálom,hogy nálad egyáltalán felmerül a sima szülés.A szived miatt.
Nálunk még megy a vacilálás...Nem nagyon akar apa bejönni.De lehet én sem akarom,hogy bent legyen.Nem tudom.Majd a helyzettől függ szerintem.
Mi egy szobában leszünk a picivel.Mi is festettünk már.Ruhát csak bizományiból vettünk,de gyönyörűek.Az ágyat a vateráról rendeltem.A babakocsi,a matrac új,meg ugye a mellszívó is.Légzésfigyelőt lehet tudunk bérelni.
Hát eddig olyan 130-150ezer Ft körül tartunk..Kihasználják a családokat rendesen.
igen minden nagyon húzós áron van, még a pici ruhák is :(
Turiban is nézz szét nagyon jókat lehet kapni :)
szept 16-ra...
leegyszerűbb verzió lesz de itt is lehet hívni x főt így gondoltam a legszűkebb családot...(párom szerint hülyeség)
hugom lesz a koszorús lányom és a tanum is (lila ruhában) öcsém fog fotózni
én akarok venni egy szép nyári fehér rucit sajnos eddig nem találtam megfelelőt ami meg jó volt az nagy volt (haha nagy a mostani helyzetben meglepődtem :D)
hajamban fehér virág lesz a hugoméban meg lila ugyanolyan
"csokrom" mini fehérgerberából de csak mini csokor kb 3 szál plusz a körítés
páromra sima sötét naci fehér ing + nyakkendő
és utána fotózás
nekem ez így lenne kerek, ha már esküvő legalább legyen valami olyan formája is :)
Most ez attól függ,hogy 6.-án mit mond a szívorvos.Remélem szülhetek rendesen.
Ha minden rendben lesz,bejön.:) Nálatok?
:-)))))))))))
Ez olyan megható!:-))
Minden nagyon drága...
Már vettem több ruhát a picikémnek,de még nagyon sok minden kell.Bár kapok is valamennyit.
A légzésfigyelő is 30eft.Pedig azt mindenképp akarok venni.Na meg a többi dolog...
És mikorra tervezitek az esküvőt?Mik az elképzeléseid?
Persze,jó dolog.Én nem bántam meg.Boldogok vagyunk.
Van ami örökre különleges emlék marad.Pl amikor jöttek értem és apukám kikísért az udvarra és akkor látott meg először menyasszonyként.Könnyes volt a szeme.És amikor az igent mondta a szertartáson közben a szemembe nézett,látszott mennyire boldog.
akkor már tényleg a szép rész van hátra, hát igen a költségek... jaj... :)
bizony szépen hangzik, de főleg teljesen igaz :)
Akkor már nagy baba!:-)))
Előre láthatólag akkor sima szülésed lesz?
Nálatok bemegy apa is?
Azért még nincs kész...Csak ki van feste.Majd most kell berendezni.Na az még szép meló lesz...Meg költség...
Hú a lakás meg úszik...Nagy a rumli.De eddig nem volt időm a nagy takarításara.Majd szeptemberben belevetem magam.Anyu azt mondta segít.
Különben nekem se fontos annyira a papír.De persze,ha már baba van akkor az is legyen.
A legfontosabb kötelék pedig tényleg egy gyermek.Az életetek végéig összeköt titeket!:-)(Ez olyan szépen hangzik...:-)) )
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?