Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
15 hetesen mondta meg 2dvel akkor?:D
Hát, igen, szeretnénk, tudod, mondták, hogy 12-13 hetesen már megmondják a nemét 4dn, de lehet csak majd 20. hét után megyünk, nem tuooom :P
Ti milyen vizsgálatokon voltatok 12. hét körül?
Mi ugye voltunk genetikai uhn, de tudom, h még lesz pár, csak a dokimhoz kell mennem a beutalókért.
hát én próbálom Anett, de nem nagyon megy! Elfogyott az erőm h folyton terelgessem!
nincs már olyan messze, hétvégén úgyis sok lesz a program most is, jövő héten is! a hétköznapok meg csak el telnek valahogy :)
Azért próbáld meg kicsit terelni a gondolataidat, mert 7.-e még messze van. Az sem jó ha állandóan csak erre gondolsz.
Tudom nem könnyű, átéltem én is :)
De egyébként lehet hogytényleg azt érzed :)))
most nagyon enyhén szurkál, fájdogál a hasamalja középen, vagy kicsit talán jobbra.
elvileg most kezdődhet a beágyazódás!
valszeg csak beképzelem, de jó ezt hinni :)
:))))
Nyugi, biztos nem ártott, főleg ha meg is beszéltétek és odafigyelt :)
Nekem is menni kéne megint :) csak olyan nehéz összeegyeztetni az időt.
hát remélem h ott van és remélem h nem ártottam ezzel!!! de nem nyomkodott semmit, inkább csak simogatta, ugye nem csináltam rosszat???
és nem is érzem h h felfrissített volna inkább elálmosodtam
Szerintem nem lesz semmi baj :)
És mia az, hogy ha? Igen is ott van!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Én is voltam nemrég :) engem is csak deréktől fölfelé masszírozott, de hát én már 27 hetet töltöttem :)
Hát, mostmár mindegy :D
Biztos nem ártott.
Azt lehet szerintem, mert ott nincsenek talán a belső szervekre hatással lévő pontok.
Illetve nem tudom, a talp és tenyér tilos,
a hát, derék szabad, sőt, hasznos is, hogy segítsen "helyezkedni" a porcoknak, stb, hogy elférjen a baba :D
nahát jókor olvasom, most jöttem vissza lábmasszázsról :((( de nekem még max a petevezetőben van, ha van egyáltalán
mondtam a masszőrnek, azt mondta h ez nem árthat, mert nem reflexológus, vagy akupresszúrás masszázs csak inkább ilyen simogatós, kényeztetős és h odafigyel, ne nyomkodjon semmi pontot
úgy is volt! nagyon jól esett! ugye ezzel nem ártottam?
Ada arra hogy neki is az első babája lány, és 12 hét után lettek igazán rosszullétek :D
szombaton leszünk 13 hetesek
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?