Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Itt vagy Liba?? Már itt is írhatom, mert képzeld egy két keresztkérdés után, válasz helyett törölte magát :-D
érdekes, nem?
ajaj...
azért ezek elég durva feltételek...
Szia!
elkeseríteni nem akarlak, de nekem is pont ez volt,és végülis megjött rendesen 2 hét után :(
de remélem nálad csak arról van szó. hogy nem mutatja ki a babát, és nem fog megjönni :)
Szia!
Van, akinek később mutatja ki, főleg, ha a baba nem félidőben fogant, hanem később. Pár nap múlva csinálj még egyet, szerintem még simán lehet baba:)
Volt már máskor is, hogy késett?
Sziasztok!
Nekem 1 hete késik,csináltam tesztet 3 napos késés után és 1 hetes késés után,de mindegyik negatív lett.Viszont 2 hete olyan furcs a hasam,azóta érzem ezt a "mindjárt megjön " érzést.Szerintetek lehet rerhes?
Még semennyi. Ma-holnap nem fog megjönni... :)
De igazából én sose szoktam érezni, mielőtt megjön, meg nem is szoktam görcsölni se.
Nem tudom...Nekem nagyon erős görcseim voltak egy hétig.Azt hittem megfog jönni azért.
Szerintem tesztelj holnap reggel!!!
Egy nappal elöbb vagy később az már ugyis mindegy...nem???
Nekem 1 hete késett amikor teszteltem.Igaz,nem reggeli vizeletből csináltam,de nagyon halványan látszott a második csík.
Reggel azon gondolkodtam, hogy egy tesztet elteszek a táskámba, de aztán elvetettem az ötletet, mert akkor tuti nem bírtam volna ki...
Nem hiszem, hogy kibírom péntek reggelig... :)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?