Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Nekem hoztak vmi tuttti teakeveréket, h ez mindenre jó. Ismeritek ezt a kategóriát nem? :-)
Na annyira jó volt, hogy 20 perc múlva minden addigi kajámat kihánytam, de olyan hirtelen, h nem voltam benne biztos h elérem a WC-t.
Nagggyon jó volt. Főleg h 3 hete megy a hasam és már fogytam vagy 3kg-ot, örültem h valami megmaradt bent.
Én nagyon szurkolok Neked, h minél hamarabb teljesüljön a vágyad, őszintén!
Na de ha utána itthagysz minket, akkor én megkereslek ám!!! :-D
igen próbáld mondogatni, hogy bár most nem, de következőre tuti..
Várom, hogy újra pozitív legyél
nekem az a fixaideálom, h nem mindenkinek ugyanaz jó. persze nem vok okosabb senkinél, de ha én úgy érzem vmi nem jó nekem, nem csinálom még akkorsem ha vmi nagyon okos doki mondta.
Így voltam a multivitaminnal. Régebben vérszegény voltam, meg a vaslekötő kapacitásom 0 volt, így ebből elég sok problémám adódott. Azt mondták ha nem szedem azokat a szarokat súlyos állapotba kerülhetek. De nagyon rosszul éreztem magam tőlük. Így én nem szedtem. És magától helyreállt minden.
Na de most félre ne értsetek, nem azt mondom h felül kell bírálni egy orvosi utasítást, ezek csak vitaminok voltak!!!!!!!
Csak azt mondom, a szervezeted tudja mire van szüksége.
A felírt gyógyszer teljesen más kategória!!!!!!
Köszi Manon! :)
Jövő héttől én is visszatérek régi mivoltomban, csak még össze kell lapátolni magam... :)
biztos hogy jót tesznek neked a teák?
látod én is hónapelején pont így voltam mint te :(
számíthattok rám :)
igyekszem mindenkibe lelket önteni, hiszen ti is ezt teszitek velem :)
Pusza Drága!!
Hát igen, ezért imádlak Manon! Benned mindig marad egy kis pozitivitás amit át tudsz adni valakinek aki rászorul!
Köszönöm! Titkon én is bízom benne, de már most is bőgök. Nem értem mivel érdemelheti ki egy nő a legnagyob büntetést.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?