Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Ja, de ma nem menekül... Amúgy van egy dolog ami hat, amikor épp nincs kedve, az az ha féltékeny :-) Csak meg kell említenem, hogy hívott az egyik volt főnököm akit nagyon utál, pedig soha rá se néztem és hoppá, este már táncol is nekem :-)
Jaj elfelejtettem Amine írta, hogy szívesen veszi ha bejelöljük az iwiwen :)
Ha gondoljátok engem is jelöljetek be :)
Tóth Marianna (diósd)
de a Hoxa portalnak is tagja vagyok, ott talán könnyebb megtalálni :)
muszáj, mert min 5 kiló szaladt fel a hormonváltozástól és ha hozzátesszük a a +10 kiló baba dolgot, (ami csak jó esetben 10) akkor nincs mese, nekem van 20 napom a kövi peteérési, addig lehet ezerrel, ja meg bébivitamintól tudok hízni 3 hét alatt 4 kilót, úgyhogy minden második nap szedem csak!
akkor elfogadod a feltételeket?
nem csak a baba hanem te és a baba vagytok az elsők :)
volt ilyen ezt figyeld:
"Drágám gól volt.... Drágám eltakarod a képet, légyszííí" Szóval vágja, hogy mi van, de a foci mindenek felett!
Milyen jó neki, hogy rá tudja venni magát a tornára!Nekem nem megy!!
sajnálom, hogy így van :(
Ja még nem is montam, hogy megbékéltem a munkával, kezdem váni, doki mondta 2 hónapig nem kell semmilyen vizsgálat, úgyhogy mehetek, utánna meg majd lesz valahogy, de első a baba!
Yanett, mindenképpen kéne erről beszélnetek, elég nagyot fog változni az életetek a babával majd (persze jó irányba), jobb ha előre tisztázzátok mi van most.
Arra gontoltam, hogy ha esetleg valami sexy ruciban vonulnál előtte, nem hagyná meccset a fenébe?? :)
Próbáltam, de későn ér haza, aztán akkor már megy a foci (mintha falnak beszélnék) aztán meg visszahorkol :-)
kipróbálom, nagyon kedves van! Nah de megyes is tornára fel! 20 vagy 40 perc múlva itt, attól függ mennyit bírok :-)
beszélj vele szerintem erről
mindenesetre ha a kövi ciklusig így marad, akkor kiborul a bili, nem csak akkor akarok vele lenni amikor aktuális a gyerek! Még soha nem jutott eszembe ilyen, de most olyan mintha engem hibáztata, hogy még nem estem teherbe vagy nem tudom, szeret, de a napokban nagyon furi!
Ez a homeos bogyo pont az idegesség ellen van, kicsit nyugtató szerű, de nem kell megilyedni, nagyon humánus.Komolyan próbáld ki!Ha ideges vagy nem fog összejönni a baba!A szevezet védekezni fog és ne enged teherbe esni!!!!
nem tudom, de minden meccs végére elalszik :-(
na összszedtem magam egy kicsit, jó hatással vagytok rám, megpróbálok én is pozitív lennni mint te, elkezdem a tornát, ha végeztem jövök!
megpróbálom, bár lehet egy adag kék bogyót kellene belecsempésznem a férjem kajájába! :-)
Mano, Manon arra gondolok, hogy csak az idegtől lehet, iszonyatosan csaldtam, hogy nincs peteérés ebben a hónapban, meg hát újra elmondta a doki a tényeket és apárom olyan hülyén veszi a lapot, ő baromi boldog, hogy nincs baja én meg essek teherbe, csak nem tudom kitől... :-)
Yanett86!Van egy jó homeos szer, ami nekem sokat segített, az a neve, hog SEDATIF PC, nagyon jó!Az tuti segít.
igen ez jó lenne, de apa mostanában nagyon zizi, nem tudom mi van vele! 14 nap alatt 1x megy ez a hlye futsal vb vagy micsoda és minden este ez megy már megőrülök még a meccs hangjától is! Ja aztán meg ugye volt a 3 nap megtartóztatás, gondoltam utánna, de nem hát foci, foci... már azzal is fenyegettem, hogy ma keresek másik apát :-) de hatástalan
!
hogy próbálsz elealudni? tv-vel? mert az nem jó, lefekvés előtt esetleg egy kis meleg tej.
Jaaa, akkor nem tudom... :-S
Napi egy litert iszok és semmi, vagyis de éjjel is 5x pisilek utánna :-)
További ajánlott fórumok: