Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Beuska :D Reméljük a legjobbakat. :D
Én ma aludtam egyet, pedig nem szoktam :P
Egy belső érzés babát sugall, de igyekszem lehiggasztani magam. Nekem még nem késik, csak jövőhéten kéne megjönnie, szóval időm mint a tenger. Rontja az esélyeimet, úgyérzem felfáztam.
mivel lassan itt a burkolás, elvoltunk csempéket, lapokat, parkettát nézni...és elmentünk 3D-ben konyhát terveztetni, meg árajánlatot kérni, most várjuk hogy mennyit mondanak a bútorra...tuti hasra vágom magam annyi lesz...
fürcsibe csempét már láttunk 4000-5000/négyzetméter áron, nem rossz, de lehetne olcsóbb is, amennyi nekünk kell 16000lenne csak a fürcsibe a csempe
Értelek. Mi se fogunk Húsvétra beköltözni, mert nekünk is üres lesz a ház, nincsenek bútoraink, semmink, se konyha... Csak már kész lesz, és engem már ez is feldob. :))) Szépen lassan berendezzük majd, ahogy tudjuk. Mondjuk engem az se érdekel, ha csak egy ágyunk lesz a hálóban, én akkor is költözök :)))
Garázsunk sincs, se kerítés, de ezek nem is nagyon érdekelnek, enélkül is tudunk élni... :)
De azért még mi is nagyon messze vagyunk a végétől...
jaa, rájöttem recept:))de hülye vagyok én már megkaptam
hagyni kell állni?
hát tudod mi nekünk majd olyan máj.juni fele lesz a burkolás, de utána még meg kell csináltatni a fürcsit, konyhát és akkor lehet csak költözni, de még akkor se, mert nincs garázs, nincsenek bútorok, mert itt apósnál csak a manóm régi bútorai vannak(két szekrény meg ágy, azt annyi), és azzal nem tudunk beköltözni, szóval mi úgy terveztük hogy még két évet itt lakunk és után megyünk oda lakni ha már be lesz rendezve, meg kinéz valahogy.nem sietünk mert hála égnek szupi módon elvagyunk apósékkal, jó fejek. bár a párom már menne jobban, de én itt is szívesen elvagyok még két évet, nem akadok ezen fenn,mint ő
meg addig tudunk spórolni, gondolj bele, most már két hónapja hogy nincs munkám, ha most ott laknánk nem is tudom hogy fizetnénk a rezsit, hitelt, és még élj..ja meg ha van egy gyereked arról nem is beszélve,nem könnyű az tuti
nekem az se baj ha ide születne az első baba...nyilván minden szebb lenne ha ott élnénk, együtt szép lakás, autó, gyerek...de hát nem mindenkinek adatik meg ez ilyen könnyen.ez nem a lila akác köz:))
Értem, rossz ez a várakozás. Nekem jövőhéten kéne nem megjönnie. Vettem egy olyan tesztet ami állítólag menses előtt 3 nappal is kimutatja, de azért megpróbálok rávárni néhány napot.
Te milyen tesztekkel próbáltad?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?