Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Mano: talán azért lehet mert pofára elytett most az élet, mert hogy volt esély.
És hirtelen félsz attól hogy köv hónapban is ez lesz.
Talán ezért.
De szerintem átlendülsz te is eze, mint Mia.
Csak kicsit pihenjetek, de senki ne tünjön el!
Akárki akármit is gondol éppen most a babáról igenis mindenkinek itt a helye. Hiszen a babáról beszélünk elsősorban, de azért sok minden másról is :)
Beus megértem hogy bizony vársz még a dokival :)
várunk veled türelmesen (vagy türelmetlenül??) :)
Szerdán kéne ill. nem kéne megjönnie. Úgyhogy izgalommal várom a hétvégét. Melivel 4-ét beszéltünk, de nem tudom kibírjuk-e addig tesztelés nélkül.
Érdekes, tegnap ahogy görcsöltem, kétségbe voltam esve, hogy nem fog jönni a baba, pedig nálunk nem igazán tét kérdés, mármint, hogy már van 2 gyerekünk, ha nem jön, nem jön, DE olyan furcsa érzés volt, mint mikor bálinttal bevéreztem, akkori is kétségbe voltam esve. Most még nem tudok semmit, hogy lenne baba, de mégis meg voltam ijedve, érdekes...
mi is drukkolunk hogy így legyen.
talán beindul a bababumm??!! :)
Jó reggelt mindenkinek.
Beuska, ez szuper :D
Hát csajok tegnap nagyon rosszul voltam, fájt a hátam, a derekam az egész medencém. Bár nem igy szoktam menstruálni de nagyon féltem, hogy megjön. Jelentem még nem jött meg, így még mindig bízom benne, hogy énis babázom. :P
:D
csak akkor mondod mikor biztos igaz?
igen, pont ezért nem mondtam meg én se... de még így is megkaptam :(
na mindegy...
igen tudom, de tegnap mégtöbb esélyt akartam adni a dolognak a pé miatt :D
na mindegy így is megkaptam hogy mit görcsölök, pedig aztán sosincs programozott... most se montam meg hogy most nagyobb az esély... :)
sajnos nincsen egyenlőre másik babásunk :(
de ami késik nem múlik :D
nekem is gyorsan, melóztam egy csomót ami igencsak ártott a babatémának... tegnap meg mikor végre du nem csináltam semmit szánkózni voltunk és jött a haver is, na ez se tett túl jót a romantikus álmaimnak.. :(
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?