Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Értem. És homonokkal minden ok? 3. nap és 21.nap?
Ha rövid a ciklus, én azt hallottam, vagy olvastam, már nem tudom, az nem jó. Mert ha megtermékenyül a petesejt, a 8. napon kezd beágyazódni, (addig bolyong)ami egy hétig tart. Tehát 14.napra általában már jól beágyazódik. Viszont, ha rövid a ciklus 2.fele (mondjuk csak 10 napos), akkor nincs ideje beágyzódni, mert a méhnyálkahártyával együtt sajnos távozik, ha jön a mensi.
mindig kiderül, hogy milyen jó, hogy mindenről beszélünk.
Köszi Kira :)
:D
köszi az infót, erre bármikor szívesen figyelek :D
ki lesz próbálva! ;)
köszi
szia,
clostil nélkül nincs peteérésem,soha.. :( nem is kell védekeznem 36 éves vagyok, és nem lettem terhes bogyi nélkül még!
Szia,
igen,járok, és vannak szép nagy tüszők, 3-om is, de abból kettő többnyire bevérzik, mire a 13.naphoz érek, Talán sok a napi 2 db tabletta?! a nyáron feladtam néhány hónap után, /előtte sok néhány hónap volt/ és most úgy érzem egy újabb lehetőség egy hosszabb szünet után.
Nincs más jó tippem, sajnos. De az előzőt ajánlom. Így "nem vész kárba" szinte semmi :-)))
Majd meglátod:-)
Igen, általában a 3. vagy 5. napon kell elkezdeni a clostyt. De közben járni kell hüvelyi uh-ra, hogy megnézze a doki, hogyan alakul a tüsző. Nekem volt, h 20 szemet is be kellett vennem, mire megnőtt a megfelelő (kb.20mm-es) nagyságra.
Jársz uh-ra?
nemhogy nem baj, hanem örülünk a tippeknek!
köszi
van még? :)
Remélem, nem gond, ha leírom a véleményem ezzel kapcsolatban.Tapasztalatom, ( majd' másfél éves próbálkozás tapasztalata), hogy fekve hátulról kell "befejezni", és úgy mind bent marad. Nem kell párnázgatni sem.
Nekünk bevált az első babánál:-))))
Szia!
Sajna én nem tudom...
szerencsére nem kell szednem semmilyen bogyót (még)
Sziasztok,
hányadik naptól érdemes szedni a clostilt? Ma kezdtem el a 3.napon vagyok. Nagyon sok kúrát végigcsináltam...és csak várok és várok,hm.. annyiféle jel,mindig más és újabb és újabb de a baba várat magára.
Szia!
sajna én nem tudom
szerintem, is, így is folyton a babán jár az agyam, hát még ha tényleg ennyire figyelnék...
már így is megkaptam a páromtól hogy görcsölök, pedig nem is (na jó nem látványosan) de vele nagyon nem éreztetem, azért is örülök, hogy rátok találtam :)
Sziasztok!
Ma enyhén elkezdett szúrkálni a petefészkemnél, hétvégén volt peteérésem. Ez most mitől van?
most olvastam vissza, nagyon jó lehetett a párnás sztori élőben.
az én párom is szorgalmasan pakolja alám, de amikor elalszik én kiveszem, mert nem tudok a hátamon aludni :)
igen, tényleg megnyugtató...
eddig mindig azt mondta, hogy nagyon pici méhem van, de a mostaninál alaposan megleste, és mondta hogy semmi gond :)
na ez volt csak az igazi megkönnyebülés :)
de én nem akarok ennyire rágörcsölni még...
ha nem sikerül már vagy fél éve, akkor már talán, de egyenlőre bízom benne, hogy sikerül mindenféle hókusz pókusz nélkül is.
Tudom, hogy az hogy felpárnázza valaki csak segít, de én még ezt sem akarom.....
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?