Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
ha piros körülötte, vagy huzamosabb ideig érzékeny muszáj leszel megmutatni dokinak ha tetszik ha nem. különben akár vérmérgezést is kaphatsz. ez az én tanácsom, a döntés a tied! mindenáron azért ne ragaszkodj hozzá.
miből van?
nincs fémallergiád?
elképzelhető, hogy nem is félidőben van pé?
jaj, akkor ha most nem sikerül tuti, hogy veszek én is ilyet, mert most direkt mikor elméletileg pének kellett lennie akkor erősítettünk rá.
köszi, a számomra is új infót :)
én tegnap szinte izzottam olyan forró volt a fejem...
de nem mértem...
nincs itthon tesztem honnan tudom hogy sikerült a fogantatás ????
szia!
igen van vele bajom...nyár óta van meg de az utóbbi 2 napban valamiért nagyon érzékeny lett...
hason alvós vagyok...és nem tudok már tőle aludni sem.... sokszor arra kelek fel hogy fáj...:S
nekem egyszer már kitépte a kutya...aztán rá 2 hónapra lett megcsinálva ez...eddig nem volt vele bajom...csak most....
nem szeretném kivenni... :(
az sem mindegy mennyire páfrányos. nekem a legjobb ötletem ma action, és utána minden másnap! egy hétig. úgy a legnagyobb az esély. hátha igaz amit mutat!!! nem mindig a ciklus közepén van, ahogy gondolnánk, sokan pont ezért nem esnek teherbe, mert azt hiszik akkor van p-jük amikor az átlagnak!
nekem is most mensi után pár nappal volt és anya alátámasztotta UH-gal amit mutatott!
MINDENT BELE!!!
jaj, ezüstöt én sem szerettem volna
de ha jobb lesz, belül viszont jó csajossá varászolhatod majd, fincsi illatosítóval, esetleg egy cuki üléshuzattal :D, vagy plüss álattal
Szia!
mi a baj?
:D
milyen színű lesz?
mikor mi kocsit néztünk egyetlen dolog volt amit kikötöttem, piros nem lehet.
Szerencsém volt, kéket sikerült venni jó áron :D
Szia! Olvastam h megint van vmi gondod a piercingeddel?
Nekem 14 éve van bent de nem volt vele soha semmi! Nehogy vmi hasfal gyulladás legyen! Barátnőmnek ki kellett vágni! Egyszerre csináltattuk meg, neki műtét lett belőle, akkor nagyon megijedtem!
Jobb ha kiveszed, kismamának amúgy sem áll túl jól.
sziasztok csajok. nem lesz hófehér autó :(
de másik lesz, csak még kell egy kis türelem (nem erősségem)
Veletek mi a helyzet?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?