Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Foxy már át is vetted a kocsit? vagy még nem?
és ha igen, milyen?
teljesen megértelek, jobb tisztázni, mert igen sajna nem tudhatjuk mit hoz a jövő :(
nem mos? Én sem mosnék ha szeretőt tartana..mert te az vagy, szerető, egyenlőre nem több, kívánom legyen több, ha úgy szeretnéd..de gondold el, anno a nő is mosott rá, és szerették egymást..most téged szeret, és veled szexel..kapuzárás előtti pánikba van..
bocsi csajok de most el kell mennem kiszellőztetnia fejem...
:''''''''((((
sziasztok
No igen...
Én is lezártam a témát...
igen, mert én nem akartam h bárki rámkiabálja h a pénz miatt megyek hozzá és házassági szerződést akartam íratni. de a férjem nővére ügyvéd, és azt mondta a mi esetünkben semmi értelme, mert kb ugyanannyi dolog van a nevünkön (1-1 lakás, 1-1 kocsi) ez akkor ér valamit ha az egyiknek sokkal több van, vagy ha ki akarod kötni, h a te xy vállalkozásodból a bevétel csak a tied, nálunk ilyenről nem volt szó! így nem írtunk! a férjem amúgy is rosszul volt az ötlettől, csak én néztem utána az ő érdekében. mert nem tudhatjuk mi lesz 15 vagy 20 év múlva most hiába nagy a szerelem, és nincs rondább egy balhés válásnál, gondoltam ha van ilyen papír akkor nincs min vitázni, de aztán a férjem megnyugtatott, h velünk ez nem fordulhat elő ráadásul ő sosem akarná megfosztani gyermekei anyját a vagyona felétől ő leszarja!
nem szabad azért szülni, hogy ne legyél egyedül, mert egyedül felnevelni nem lesz könnyű, mert mi van ha nem változik meg akkor?
ez persze csak az én véleményem...
hát nemmintha bármit megcsinálna az a nő a páromnak...mert nem mos rá... de nincs is rászorulva,....
Csuri gondolkozz el..biztos, hogy ennek az embernek akarsz szülni? Már felidegesedtem, semmi közöm hozzá és részemről a témát le is zárom de gondolj bele..ha most szülsz neki, mire a gyermeketek húsz éves lesz addigra a párod nyolcvan!!!!!!!!! És nem biztos ,hogy a sors kegyes lesz és addig is elél..és ott maradsz majd egy gyerekkel, vagy kettővel özvegyen,:??????????????
Sokan erre számítanak, hogy ha jön a gyerek, megváltozik a párjuk... De ez nem így megy, én kívánom, hogy minden rendeződjön nálatok, de féltelek is, mert szerintem elvakít a szerelem...
mindenki azt hiszi hogy jajjj...merta vagyon meg a pénz meg stb...de NEM !!!!!!!!!!
ENGEM NEM AZ ÉRDEKEL!!!!!
csak ezt sokan nem bírják felfogni...
így van, én elváltam már egyszer,minden házasságtól számított vagyon..amiről nincs külön nyilatkozat az közös vagyonnak számít, feleződik..plusz ha gyerek van, akkor annak is van tulajdonrésze a házba..és nehogy már ha valaki sok évet leél egy ember mellett és mossa a szaros gatyáját..ne kapjon egy fillért se, még akkor se, ha nem ő vitt lóvét a házasságba
sztem ... nem tudom mit csináljak...de annira szeretné a babát ő is...
nem tudom...
de nekem akkor is kell ez a gyerek...
nem akarok egyedül lenni...
tutihogy megvéáltozna ha tudná hogy terhes vagyok...
aztán kitudja lehet hogy már pocakban van...
helyes! de télleg akkor tervezz babát ha minden téren tiszta a szituáció, és nincs olyan, h csak..
engem nem érdekel...az ő dolguk...
oldják meg ...
engem nem érdekel a vagyon...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pontosan én nem tudom, szerencsére nincs semmi ilyen ügyem
ahogy én magamat ismerem nem is lesz soha...
csuri, próbálj meg megnyugodni légy szíves! Szerintem, amíg nem rendeződnek közöttetek ezek a dolgok, addig nincs helye ott egy kisbabának. Először váljon el a párod, aztán költözz oda, és ha minden szép és jó lesz, akkor jöhet a kisbaba... De először beszéljétek meg a dolgokat, mert ez így nagyon nem jó...
szia! nincs igazad! feleség, ha nem lakik ott, akkoris az övé a fele, ha házasságkötés után szerzett vagyon!!! ha van 6 lakása, 3 a feleségé!!! (most mentem férjhez, utána néztünk)
van közös gyerek de már 28 éves nem él velük...
höh, visszakaptam a saját levelemet, a válasz meg lemaradt:)
de ez már nem így működik...csak akkor ha közös gyerek van...
én úgytudom már csak annyia részesedés amit bizonyítani tud számlákkal papírokkal...
jogilalg semmi köze a házhoz... meg semmihez...
ott él 25-30 éve ...de egy fillért nem tett le az asztalra...
sőt!!!!
nyoma sincs hogy ő bármikor is ott lakott volna vagy bármi köze lenne bármihez...!!!!!!!!!
Ez természetes illatosító, egy tavaszi virágcsokor :)))
További ajánlott fórumok: