Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
:D
elinte a párom is mondta, hogy mi ez az izé (bevallom előszőr nem kaptam el az ízeket), de a másodiknál, már nem győzte vágatni a szeletkéket (én általában kerek tortaformában csinálom).
Lányok, kérdés, annyit beszéltünk már arról hogy mivel nézzük azt hogy mikor van pé....
kivi lennék hogy most akkor miben bízhatok
ha esetleg most nem sikerülne, szeretném tudni hogy rendesen működök-e.
Persze tudom, hogy fog, de azért érdekel.
Hőmérőzés az tuti?
mert hogy látjuk az ovu tesztek nem mindenkinek jöttek be...
vagy más?
Nekem normal hosszusaguak, (26-27-)28 nap. De sajnos a legrosszabb idoszakban volt, hogy 1 het verzes volt, elotte-utana-kozben + 1-1 het barnazas. Mutottek is emiatt es azt hittem, mindez a multe:-(
Azt en se ertem, neked miert nem neztek progeszteront, ugy tudtam, azt szoktak.
Ezzel kapcsolatban: baratcserjerol van vkinek megbizhato infoja? Allitolag ez serkenti a progeszterontermelest, csak azt nem talaltam meg sehol, hogy terhesseg eseten is ajanlott -e. Attol felek, hogy hiaba termekenyul meg a petesejt, a prog.hiany miatt mar a dokihoz menes elott el fog tunni a baba, o pedig azt mondta, csak akkor lehet rasegiteni progeszteronnal, ha mar latszik az UH-n.
Oksi! :)
Már ki is nyomtattam a receptet :)
manó köszcsiii _:DDDDDDD_ csuklani fogok holnap délelőtt ha így folytatjátok :D
tök félek...:S:D
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?