Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Hello Szandi!
24. napon ez akár jó jel is lehet:) Szorítok!
Sziasztok lányok!
Van már valaki aki ránk ragaszthatná a szerencséjét???
Én ma tartok a 24.napon...remélem jókor akcióztunk apukával...bár nem nagyon hiszem :(
Szegénykém éppen betegeskedik, elkapott valami náthát, ami kissé ledöntötte a lábáról...de ki tudja...fő a bizakodás.
a Pg mikroszkópomon, meg reggelente kis pontokat látok, meg itt-ott páfrányokat...hát nem tudom :S...bizakodjunk. :)
hát kb...nagyon rossz, hogy döntsd el magad melyik a helyes mikor ennyi doki nem tudja...........
volt aki nem is írt semmit csak hogy lövése sincs, kérdezzem a kezelőmet.....kössz!
van aki szerint azonnal hagyjam abba a duphastont ne mérgezzem magam, van aki egyetért a szedéssel, és ugye aki nemírt semmit
Köszi, én jól vagyok! :)
Ahány doki, annyi vélemény, ez szörnyű... :(
szia manócskám :)
köszi kérdésed nem olyan rosszul görcsölget a hasam este óta mint mensikor, írtam pár dokinak mailben leírtam a sztorit, de mind3 aki eddig válaszolt mást gondol és javasol...:S
te?
nem mert holnap jön haza a nyaralásból
külföldön van
sziasztok csajok
ma maegint rosszalkodtunk apával
és megint véreztem
de jobban mint a multjor
most dugó is kellett
mostmár tényleg félek
Mennem kell nekemis.
lehet ma már nem is tudok jönni:-((
Puszi Mindenkinek!!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?