Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
tudom hogy egészség miat fontos de azt is tudom hogy augban nem kezdek majd azonnal fogyozni mert a pöttömnek kell majd az anyatejcsi ;)
ja de az mázli hogy olyan édes ez a baba hogy mellette délután már csak gyümit ehetek minden mástól undorodok du 2-től :D :D
ő az én kis személyi edzőm :D :D :D
Ennyi csupa szív embert egy fórumban?? :D
Lehetne ez az új fórum címe is ;) Csupaszív emberek klubja :D
Lányok!!!
Félve bár, és asszem szégyenkezve is, de meg kell kérdeznem, hogy ez a cervix váladékos dolog... szóval nem tudom, hogy jó-e az a hely ahonnan "veszem"
ezért inkább a nyállal csinálom, de én is úgy tudom inkább a váladék lenne a pontosabb :S :S :S
én csak annyit tudok hogy ha megy fel valamennyit és utána ott is marad akkor az pöpec :D :D bár függ attol is hogy digivel vagy higanyossal van a mérés ;) De ebbe már te is profi vagy :D :D
egyébként én is lusta voltam minden reggel mérni :D :D
deg hát megigértem a családnak is nov közepén hogy nem fogok pgzni meg görcsölni meg hőmérőzni erre nem meglepett ez a kis maszatka? :)
én most belekukkoltam és pont ugyan így néz ki :)
most vagy bénán csináltunk valamit vagy nekünk ennyi páfrány jut :D :D :D
mutasd meg Anikónak a görbéd
hátha ő tud jobbat mondani
:( érdekes mert nekem a kicsikkel ment fel a betegség mellett! De bármit tehettem mikor táncoltam táncsuliba hip hopot pedig az isszasztó dolog akkor is 85 kg voltam!
Bettimmel 91kg-al lettem állapotos 101el szültem Milussan 106al lettem állapotos és 120al szültem :S :S és sajnos azóta nem igen ment le semmi :'( jó tudom az én hibám is :(
viszont köszönöm nektek hogy le mertem írni őszintén a sulyom :)
viszont van egy nagy örömöm is eddig még csak 30 dkg-t hiztam ;)
nem
lusta vagyok
de most nem viccelek, hogy éreztem ahogy megemelkedett a hőm
már nem a folyamatot de éreztem, hogy na megugrott a hőm
de reggel elkezdem szerintem
bár nem hinném, hogy most sokra megyek vele
régebben mértem
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?