Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Sziasztok. Kösz a gólyát!
gondolom elővigyázatosságból mondták..én a kis fejembe kaptam gammát..de ne tudd meg..még most is sugárzok:)) de nem érdekel
nyugi, figyi, gondold meg, hogy márciusban ha összejön..akkor a babót hozhatja a mikulás, a jézuska és még a szilveszter is..kell majd ettől szebb ünnep??
röntgenes, de én ezt akkor sem értem! hát van aki terhesen kap sugarat mert még nem is tud róla
szia............jááááááááá ez a legrosszabb...mikor átmentek tudományos módba:(( eleinte oké--de a pasikat egy idő után néha leblokkolhatja ez a dolog
Szia :)
A következő a mi hónapunk lesz! Az én párom is nagyon türelmetlen, sőt sokkal jobban megviseli, mikor megjön.
Nekem pg/53 van.
igen egy katéteren át egy kontraszt anyagot juttattak a petevezetékekbe és röntgennel figyelték h mindenhová el tudott-e jutni ahová kell. minden ok. csak sajnálom h most ki marad egy esély
ez jó hírek:) az én mikim még nem páfrányos..pedig már két nappal túl vagyok a félidőn
Foxy..nekem anno hysteroskópiám volt akkor nem mondtak ilyet..neked röggenes hsg-volt vagy ultrahangos?
Ja, mert valami kontrasztanyaggal csinálják, ugye?
De a lényeg, hogy minden ok :)
Szisztok! Rég nem voltam, de minden nap olvastam pár oldalt. Gratulálok a kismamiknak!!!
Én elvileg mára nem vártam, de ahogy az elöre várható volt megjött. Méghozzá négy nappal korábban. A betörésünk óta elég stresszes vagyok, szerintem ez zavart be. Majd jövö hónapban összejön! Férjem, már most két hónap próbálkozás után türelmetlen, azt kérdi mikor jön már össze? Megbeszéltük mostantól "tudományosan" csináljuk, ajánlott pózokban, kispárnával és ovulációs teszttel.
Apropó, valakinek tapasztalata a Clear Blue vagy Persona ovulációs monitorral?
juhéééé akkor minden ok! örülök neki!
Köszi jól :)
Tegnap fejeződött be a clostil-kúrám, és ma reggeltől már dolgoznak a pf-kek, szurkálnak nagyon, és a nyálam is félig már páfrányos.
bocs, hülye vagyok, persze, hogy muszáj
képzeld azt mondta a doki, h a sugárzás miatt. én sem értem! csak még nagyon kába voltam amikor felkeltettek és nem tudtam megkérdezni
Helló :)
Jobbulást Nektek!
most ebben a hónapban védekeznünk kell képzeld el! a vizsgálat miatt :(((
naaaaaaa, hova lettetek?:)
meg nem tudom csurival mi van..csinált tesztet reggel..fel is tette a babanaplójába a képeket...de nem egyértelmű a tesztje..valszin sokáig mártotta pisibe..mert szinte az egész furán szines lett neki..tehát a csík nem csík volt, hanem görbület, elmosódott valami és az is csak a teszt megcsinálása után negyven perccel
a manó az utsó eddig azt hiszem
áh értem. van új kismamánk???
semmi:DD csak épp reggel meséltem a csajoknak, hogy két nagy buggy...ki belőlem és olyan volt mint a magzatvíz...megvigasztaltak a lányok..hogy biztos ejakuláltam..én pedig biztos vagyok benne , hogy nem:)) szóval itt röhögtünk mert valamelyik nap az egyik lány itt mondogatta, hogy ül a gép előtt és folyik belőle a víz..még én is röhögtem..erre éjjel belőlem is az folyt...lehet szivacs vagyok:)
szia Szilvi! köszi, aranyos vagy. Te hogy érzed magad?
Sword, jobbulást neked és a családnak :D
sajnálom, jobbulást! magzatvízed??? mi van?
További ajánlott fórumok: