Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
ez sajna tényleg nem hangzik jól :(
De bármi lehet még, hiszen nem jött meg!
Szia,
24 napos a ciklusom, kb. 11 napon volt, gondolom én, mert akkor volt olyan tojásfehérje szerű...de a hőm esik le :( már csak 36.7 eddig magas volt 37 volt.
Szia,
24 napos a ciklusom,ma illetve tegnap estére vártam.
Szia Nina!
sajnálom, hogy neg a teszt, de amíg nem jön meg addig simán lehet reménykedni...
mikor volt kb peteérésed, félidőben?
nem lehet hogy később és akkor még korán teszteltél.
Feladni nem szabad!
Sziasztok,
sajnos negatív a teszt, tegnap délután csináltam meg, igaz még nem jött meg, de gondolom akkor már megfog :(
azért nem szeretnék rá hasonlítani :)
de arra a csajra igen, aki okítja nekünk a stepet...
csajok én a pasikat bírom... de a csajnak olyan feneke van... apám... :D
nincs semmi érdekes nálam :)
panaszkodni meg nem akarok :)
Ma megyek tornázni, és tegnap este is rugóztam a labdámon, közben meg súlyzóztam, fitt lady leszek még a végén :D
visszasírod még ezeket a nyugis napokat ám :)
NYUGI!!!!
Szia :)
sajna még nincs, mi is örülnénk, ha tudnál jönni, de jössz mikor tudsz, mit itt leszünk, várunk rád :)
Babás jó reggelt mindenkinek!!
Van új babás a csapatba???? Ma sem valószínű, hogy sokat tudok lenni. Pláne, hogy itthon marad a párom is. De azért megpróbálok olvasni, ha írni nem is nagyon tudok majd. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy szeretnék több időt itt tölteni, de nem megy :-(((
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?