Hát, képzeljétek, ma az egyik kollega kérdezte, hogy elmegyek-e vele kávézni... Tudja,h férjnél vagyok, neki is van felesége! Bár náluk vannak nem kicsi súrlódások, sőt, dec-ben kaptam olyan "vallomást", h velem megcsalta volna a feleségét. Hát igazából se akkor, se ma "köpni-nyelni" nem tudtam a meglepődéstől. Nem akartam neki mondani, h mi már a babát tervezzük, bíztatni meg remélem semmi szavammal nem bíztattam... Na mindegy, csak el kellett mondanom, mert egy kicsit fejenvágott. Számomra nem hétköznapi szitu.
csajok, az lehet tünet, hogy ég egy picit a gyomrom? szombaton nem kéne megjönnie... van egy pici fehér folyás, nem sok, hőm 37.. tesztelni vasárnap szeretnék.a melleim érzékenyek, de nem vészes, nem fájnak alapból..
Igen, emlekeztem, azert kerdeztem, ki kellett -e mar fizetni.:-) De ott maganszemelyek hirdetnek, nem? Vagy megmaradt valakinek?
Nekem a mikroszkop most megint pafranyos lett, mint eddig mindig, amikor neztem (tegnap mult el a verzes), most mar csak feklidegesitem magam rajta, tobbet nem csinalok. Kivancsi vagyok az LH-tesztre!