Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Drukkolok, hogy mielőbb rendeződjenek a dolgok!!!!
Még nem mondtuk el senkinek, csak ti tudjátok, de hétvégén szerintem már elújságolom anyumnak, mert nem bírom tovább magamban tartani... :)
Hat neha lehet azert valami ezekben a nepi megfigyelesekben:-) Bar anyukamat kerdeztem, neki egy lanya es egy fia van, de nem tudta megerositeni:-)
En jol vagyok, koszi, a problemak meg ugyebar azert vannak, hogy megoldjuk oket... Mostanaban tavolodni erzem a baba-almot, de ha a ciklusomat rendesen be tudom allitani, mar az is valami.
Te elujsagoltad mar a csaladnak?
Lehet hogy van valami összefüggés, mert nekem fiam van, de egy percet sem volt hányingerem.
de Mano!Neked bizti lányod lesz:))
A kivétel erősíti a szabályt
Szia Mia!
Jáájjj, mitől lehet? Nem lehet, hogy csak nehezen szabadult ki egy petéd?
Sziasztok!
Jövőhéten megyek dokihoz, sajnos valami bajom van:-( tegnap úgy fájt a bal oldalamnál lent, vagyis a petefészkemnél, hogy ülni sem bírtam.... csak szenvedtem:-( most is fáj:-(
Sziasztok!
Tök jó, h nem hánysz:-)
Én sem voltam rosszul, csak a nagyon büdös szagoktól, de csak öklendeztem tőlük. Ezen kívül nem volt más kellemetlenség.
Én úgy hallottam, h lányokkal nincs hányás, fiúknál igen.
De sztem ez egyénfüggő.
Lehet h mindegy ki milyen nemű gyermeket vár, az anya szervezetétől függ, hogyan viseli az áldott állapotot. Nem?
Szia!
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, én nem nagyon hiszek ezekben a jóslatokban... :)
Hogy vagy?
Sziasztok!
Mano, tok jo, hogy nem vagy rosszul, remelhetoleg igy is marad! A baratnom, aki most az otodik honapban, egyaltalan nem emelygett, viszont nagyon faradt volt, es fia lesz, ez tenyleg osszefuggesben van? Marmint hogy lanyokkal hanyas, fiukkal almossag?
Manon, csak szorgalmasan a mikroszkopozast, ki fogod tapasztalni, hogy mikor lesz igazan pafranyos! Akinek mukodik, annak ez bizti hasznos eszkoz, nekem sajna mindig pafranyos volt, de kivancsi leszek az LH-tesztre, hetfotol kezdem.
Sziaaaa! Itt vagyok :)
Nincs hányingerem, és remélem nem is lesz! :)
Sziasztok!!
Van valaki?
Most egy kicsi tovább tudok maradni, szabit vettem ki már nagyon le vagyok merülve, kell egy kis töltés.
Nagyon drukkolok én is Zsukának és Briginek!
Mano, Hányingered nincs? Nekem az az egyik legnagyobb félelmem, hogy majd hányni fogok, ha terhes leszek Tudom hülyeség, de annyira utálok hányni, szabályosan félek a hányástól.
Jó munkát! És kitartás! :)
Puszi!
tudom, nem görcsölök :)
most ez nem csak úgy írom, tényleg így van, nagyon érdekesnek találom ezt a mikit, de úgy vagyok, hogy vagy beválik vagy nem. :)
azért persze reménykedem, de lefoglalom magam :)
na lelépek :)
majd jövök ha tudok, szép napot :)
pusz
Igen, olvastam, nagyon szorítok nekik, de tuti, hogy mindenki jó hírrel fog érkezni! :)))
Te meg próbálj meg nem görcsölni, tudod, nekem is így sikerült... :)
:)
bizony, remélem nekem is beválik a miki mint Zsukának!
jaj annyira drukkolok neki a doki miatt.
Azt olvastad hogy Brigi is ma megy dokihoz?
azt mondta a doki, hogy ha van baba már látszódni fog a petezsák, remélem, tényleg így lesz :)
biztosan :)
a 9-en...
Remélem is, hogy ilyen kellemesen fog eltelni a következő 8 hónap :)
Nocsak, hányadik napodon vagy?
a lényeg, hogy mindig van valami jó kis tüneted :)
örülj neki, hogy ennyi, remélhetőleg ez így is marad :)
Én jól köszi :)
van egy páfrányom már :)
Szióka! :)
Megvagyok, köszike. Érdekesek ezek a tünetek, ahogy jönnek, úgy mennek is, aztán megint jönnek-mennek... :) Éjjel ahogy fordultam, mindig felébredtem arra, hogy fájnak a melleim, most meg semmi... :)
Te hogy vagy?
Szia Mano :)
Hogy vagy ezen a borús reggelen?
Tünetek?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?