Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Naaaa ez jóóóó, én nagggyoooon szoríítok!!!!!! Nem fog megjönniiii!!!!! :)
De jó! :) Nagyon drukkolok!
Szia! Hogy vagy? :)
Nálam semmi újság, épp az előbb siránkoztam, hogy semmi terhes tünetem, erre azóta émelygek és szédülök... :)
Mondjuk tegnap jól meghajtottam magam, délelőtt diplomaosztón voltam, este hastáncfellépésen, és hát éjjel 1-re értem haza, mert buliztunk egy jót, úgyhogy most rámférne a pihenés, de közben meg szalad a ház, én meg itt fórumozok... :))))
Ez szupeeeeer!!! Nálam sem volt semmi jel, sőt még most sincs, úgyhogy ez nem akadály! :)
Drukk-drukk!!!!!!!!!
Mi is várjuk és együtt izgulunk veled! :)
Csak egy jó tanács, amit tudom, hogy mindenki utál, de próbálj meg nem nagyon rágörcsölni a dologra... Tereld a figyelmed :)
Szia! Köszike :)
Mizújs?
Sziasztok!
Teljesen új vagyok még itt, és ebben a témában is...De mi is a párommal most pénteken döntöttük el, hogy elkezdünk élesbe próbálkozni:)ÉS hát egész hétvégén ezen is voltunk:)
Most 15.-én múlt el menzim, elvileg ha jól tudom, most voltam a legtermékenyebb.Eddig nagyon féltem ettől az egésztől, de most ha rágondolok, hogy lehet hogy már van baba, mosolyognom kell:)Csak sajnos még olyan sok idő mire kiderül...:(Olyan jó, hogy van egy hely ahol ezt az egészet megoszthatom:)
köszönöm
Szia! Mizújs nálad?
Próbálok nem aggódni, de néha azért rámtör a frász, ha egész nap se pocifájás, se cicifájás, semmi... :-S
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?