Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
köszike az infót....:-)))
Majd beszélek vele a többiről...várható valamikorra??? Vagy ha nevet változtat , honnan tudom majd meg, hogy ő az ??
szép álmokat
pusz
biztos :)
nagyon ügyes baba már most!
Már én sem fogom ezt a lányt keresni. Ha majd megszületik a babája, biztos meg fogom tudni, majd küldök egy sms-t.
A slusszpoén, hogy ő "családban van", szóval időnként óhatatlanul összefutunk mondjuk karácsonykor, és akkor úgy csinál,mintha semmi nem történt volna, de amúgy hónapok óta nem beszélünk (nem hívjuke egymást, előtte mindennap telefonáltunk). Arra gondoltam, ha majd megszületik a pici, lehet hogy elbeszélgetek vele, de addig nem akarom felidegesíteni, nehogy baja legyen a picinek, így is sokat vártak rá. De azért igazán kíváncsi lennék, mi a f.. baja van.
igen, de legalább ezzel is jelez, hogy minden ok odabent :)
apró jelek, de megnyugtatóak :)
nem baj, hiszen bármikor tudok változtatni :)
akkor beírom, a dokiszerintit, aztán úgyis majd a pici eldönti mikor is akarja meglátni a zord valóságot :)
tányleg ???
jajj és hol???
vagy azt nem tudjátok ???
És hányad éves ? jajj ez tuti...
Figyuka lányok...jut eszembe tegnap kérdeztem kisikolást, hogy milyen suliba jár....
és bavallom lemaradtam a válaszról, és nem tudom hányadik oldalon keressem...nem tudja valaki ???
igen!
Bár apával tegnap hancúroztunk de gondolom ezek a tünetek nem annak köszönhetők!Még szerintem meg sem termékenyült a petém.:)))
igen, Mano is puffad :)
gyakori pisi, jól hangzik
tényleg? akkor kérlek ne haragudj, lehet véletlenül mikor mensiket töröltem, véletlenül azt is...
pusz
2009.november.
De ez be volt írva,csak valahogy eltűnt.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?